Trainen en toetsen op 1,5 m afstand, Hoe?

20 mei 2020

Op dit moment zijn bedrijven druk bezig met opleiden “op anderhalve meter afstand”. Grotere bedrijven hadden al vrij snel een protocol klaar met regels waar rekening mee gehouden moet worden. Maar hoe zit dat nu in de praktijk? Wat werkt goed en waar is extra creativiteit geboden?

Collega’s uit het vak, Tanja Sleddens en Martine Paulusse hebben een  e-book geschreven waarin ze hiervoor handvatten  geven. Ze besteden aandacht aan de volgende onderwerpen: ▪ de keuze: opleiden of (even) niet; ▪ verzorgen van een klassikale training; ▪ opleiden op de werkvloer; ▪ afnemen van toetsen; ▪ onboarding van nieuwe medewerkers; ▪ trainen op afstand.

Alle tips die ze geven sluiten aan op de geldende protocollen én werken in de praktijk. Ook de manier hoe OTC haar BHV praktijk trainingen organiseert staat in hun e-book beschreven.

Met deze tips kunnen we blijven doen wat wij het allerliefste doen: mensen nog beter maken in hun werk. We wensen je veel inspiratie!

Team OTC

 

E-book Trainen en toetsen op 1,5 m afstand

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.