Nascholing code 95 weer van start!

08 mei 2020

Vanaf 18 mei starten wij weer met de nascholingscursussen voor code 95. Dit doen we volgens RIVM-richtlijnen. Praktijktoetsen en nascholing kan vanaf 18 mei weer geregistreerd worden bij het CBR.

Er vindt vanaf 18 mei een gefaseerde opstart plaats. De nascholing zal in de eerste aanloop vanaf 18 mei met aangepaste deelnemersaantallen worden uitgevoerd, vooralsnog tot 1 juni.

In de maanden juni en juli zullen wij extra cursus momenten gaan inzetten zodat er voldoende capaciteit ontstaat om code 95 bijscholing in te halen. Onderdeel hiervan zal een “Summer school” zijn waarin in een week een volledige code 95 kan worden behaald.

Hieronder kunt u de mogelijkheden zien en eventueel direct inschrijven. Wacht niet te lang, want de capaciteit is beperkt in verband met de maatregelen door corona!

https://www.otc-someren.nl/opleidingen/logistiek/

Met vriendelijke groet

Team OTC

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.