Vacature Docent / instructeur code 95 & rijvaardigheid

20 augustus 2019

Zoekt u een afwisselende baan met vrijheid en het werken voor verschillende grote organisaties, dan zijn wij op zoek naar jou!

OTC opleidings- en trainingscentrum is een kennis– en opleidingsinstituut in de veiligheidsbranche en beschikt over een modern regionaal opleidingscentrum waarin wij een breed pakket aan veiligheidstrainingen kunnen verzorgen, we verzorgen ook in company trainingen. De missie van OTC opleidings- en trainingscentrum is met passie zorg te dragen voor goede en betaalbare veiligheidsopleidingen, materialen en advisering, waarmee een relatie met onze klanten kan worden opgebouwd zodat deze vervolgens volledig ontzorgd kunnen worden. Voor chauffeurs met de verplichte code 95 verzorgen wij praktijkgerichte trainingen zowel in theorie alsook praktijk training waar het eigen voertuig van de klant wordt ingezet. Met een aantal docenten werken wij binnen de verplichte kaders van code 95 aan gedragsverandering door o.a. bewustwording te creëren.

Inhoud van de functie:

Kerntaken:

-Het instrueren van cursisten op het gebied van rijvaardigheid, in onze eigen regio op de openbare weg. (HNR, rijoptimalisatie)
-Het geven van opleidingen aan cursisten voor de code 95 chauffeursdagen, gebruik van laad en losmateriaal, lading zekeren, digitale tachograaf, intern transport, EHBO enz.)
-Het verzorgen van administratieve processen rondom cursisten administratie, SOOB subsidie en CBR aanmeldingen.
-Ontwikkelen, beheren en updaten van lesplannen t.b.v. certificeringen CBR.
-Verantwoordelijk voor processen rondom interne en externe kwaliteit audits

Na een gedegen interne opleiding bent u breed inzetbaar om zowel trainingen te geven voor de code 95 als administratieve processen te verzorgen. De cursisten zijn heel divers waaronder beroep vrachtwagenchauffeurs, ZZP’ers en cursisten welke het besturen van een vrachtwagen niet als hoofdfunctie uitoefenen. Dit maakt deze functie tot een heel afwisselende baan met veel eigen inbreng en creativiteit.

Functie-eisen:

-MBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ruime ervaring.
-In het bezit zijn van de rijbewijzen B, C en CE (D is een pré).
-In het bezit zijn van bovenstaande rijbewijzen incl. de daartoe bijbehorende WRM certificaten.
-Vaardig in woord en geschrift
-Kennis van de Nederlands taal.
-Dienstverlenende houding en contactuele vaardigheden
-Didactische ervaring

Competenties:

-Communicatief sterk
-Professioneel
-Doelgericht
-Praktisch
-Klantgericht
-Integer
-Betrouwbaar
-Affiniteit met veiligheid

Ons aanbod:

-Werken binnen een jong en enthousiast team
-Uitdagende functie
-Veel vrijheid binnen eigen functie.
-Marktconform salaris
-Goede secundaire voorwaarden

Voor vragen over deze uitdagende en afwisselende functie kunt u contact opnemen met:
Raymond Oussoren, bereikbaar onder nummer 0493-782287. Sollicitaties graag met motivatiebrief en CV naar raymond@otc-someren.nl

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Op basis van de geconstateerde knelpunten dient een Plan van Aanpak te worden opgesteld. Het bedrijf voert actief veiligheidsbeleid als uitvoering aan het plan van aanpak wordt gegeven.

Levering, onderhoud en keuren van brandblussers verbandtrommels en AED’s

Regelmatig laten controleren, onderhoud aan en laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is belangrijk! OTC kan u hierin volledig ontzorgen. In een bezoek kunnen wij dit voor u uitvoeren! Hoe makkelijk kan het zijn! Voordelen van ons onderhoud; Alles onder een dak, u hoeft er niet meer naar om te kijken, korte lijnen, eigen Onderhoudsmonteur, bekend gezicht, onderhoud aan alle merken, kwaliteit, conform de huidige regelgeving, ook levering brandblussers, EHBO materialen en AED’s. Wat wilt u nog meer?