Vacature service medewerker kleine blusmiddelen / BHV middelen

29 juli 2019

Door de groei en uitbreiding van onze diensten is onze jonge dynamische organisatie op zoek naar een:

Ervaren service medewerker kleine blusmiddelen / BHV middelen.

Profiel:

Wil jij jouw carrière verder uitbreiden in de brandveiligheid? Wij zijn op zoek naar een ervaren service medewerker met betrekking tot het monteren, controleren en onderhouden van middelen op gebied van brandveiligheid en EHBO.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ben je het gezicht van OTC. Naast het uitvoeren van de inspectie- en onderhouds- en herstelwerkzaamheden bij onze klanten, onderhoud je ook het contact met de klanten over de actuele situatie en adviseert deze. Je signaleert kansen voor onze verkoop afdeling zodat wij als totaal leverancier de klant kunnen ontzorgen op ieder gewenst gebied.

Functievereisten:

* In het bezit zijn van een afgeronde algemene technische opleiding

* Relevante praktijkervaring is een pre

* Bereidheid tot het volgen van opleidingen

* In het bezit zijn van een REOB-diploma.

* Netjes en secuur werken

* Klantvriendelijk

* Goede contactuele eigenschappen

* In bezit rijbewijs B

Wat bieden wij?

* Uitzicht op vast dienstverband

* Werken in een klein enthousiast team

* Volop ruimte om opleidingen te doen

* Marktconform salaris

* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

* Informele werksfeer

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij je in het persoonsprofiel, stuur dan je sollicitatie en CV voor 1 september naar ons op. Als er nog vragen zijn over deze functie dan kun je telefonisch contact met ons opnemen 0493-782287. Wil je meer weten over OTC kijk dan op onze website www.otc-Someren.nl

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Op basis van de geconstateerde knelpunten dient een Plan van Aanpak te worden opgesteld. Het bedrijf voert actief veiligheidsbeleid als uitvoering aan het plan van aanpak wordt gegeven.

Levering, onderhoud en keuren van brandblussers verbandtrommels en AED’s

Regelmatig laten controleren, onderhoud aan en laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is belangrijk! OTC kan u hierin volledig ontzorgen. In een bezoek kunnen wij dit voor u uitvoeren! Hoe makkelijk kan het zijn! Voordelen van ons onderhoud; Alles onder een dak, u hoeft er niet meer naar om te kijken, korte lijnen, eigen Onderhoudsmonteur, bekend gezicht, onderhoud aan alle merken, kwaliteit, conform de huidige regelgeving, ook levering brandblussers, EHBO materialen en AED’s. Wat wilt u nog meer?