brandbeveiliging

OTC is graag uw partner in “alles” wat met veiligheid te maken heeft. Langs het verzorgen van veiligheidstraining is OTC gespecialiseerd in controle en onderhoud van draagbare brandblussers, brandslanghaspels,  EHBO materialen en AED’s.

Ons bedrijf beschikt over REOB gediplomeerde en opgeleide monteurs, die zorgen voor een goede dienstverlening op het gebied van onderhoud van uw blusapparatuur. Onze monteurs werken volgens NEN-2559 en NEN-EN671-3, brandweerverordeningen, ARBO- en verzekeringsvoorschriften. Zij geven u een vakbekwaam advies dat middels een servicerapport wordt vastgelegd.

OTC levert de volgende producten:

BHV materialen

Brandblussers en brandslanghaspels

EHBO materialen

Pikt-o norm signalisatie

AED

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

10 september 2020

Hoe eenvoudig kan het zijn…

Bespaar tijd, geld en ergernis….. Laat OTC het onderhoud aan uw blusmiddelen, verbantrommels en AED’s uitvoeren! OTC werkt met een online administratiesysteem voor het onderhouden…

02 september 2020

ADR certificaat binnenkort halen?

Op korte termijn ADR halen? In september starten wij weer een ADR basis cursus met optioneel de module tank. De  cursus kent een geldigheid van…

20 augustus 2020

opleidingsplan code 95 belangrijk!

Vanaf 1 januari 2021 wordt er een limiet gesteld aan hoe vaak een nascholingscursus herhaald mag worden in een nascholingscyclus van 35 uur. Iedere beroepschauffeur…

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.