Arbotraining met of zonder e-learning in het Nederlands, Engels en Pools!

19 juni 2019

OTC beschikt over een persoonlijke en flexibele digitale leeromgeving. Digischool van OTC is een modulair opgebouwde leeromgeving waarin cursisten in één omgeving toegang hebben tot de tools en de applicaties die zij nodig hebben voor hun cursus. En waar zij – onafhankelijk van tijd of plaats – altijd toegang toe hebben. Bedrijven en instellingen kunnen met een digitale leeromgeving snel en eenvoudig inspelen op vernieuwing en modulair lesmateriaal aan hun cursisten bieden toegespitst op eigen organisatie in het Nederlands, Engels en Pools!

OTC Digischool als communicatiemiddel

Cursisten worden op de hoogte gesteld van cursusdata of wat er van hen verwacht wordt. Het lesmateriaal is online beschikbaar in hun eigen taal. Communiceren met de gehele cursusgroep, een selectieve groep of één cursist. Alles is mogelijk via onze Digischool!

Opdrachten en toetsen

Cursisten welke Blended of online training volgen worden eenvoudig getoetst in hun eigen taal.

Learning analytics

Eenvoudig wordt de voortgang van cursisten gemeten. Hoe ver zijn ze in de cursus? Wat zijn de resultaten? Zo kunt u tijdig bijsturen waar nodig.

Praktijktraining

De cursustijd is door het gebruik van e-learning gehalveerd! De praktijk training wordt verzorgd door Docenten in Nederlands, Engels of Pools.

Toepassing?

BHV ( regulier en blended learning)
VCA (regulier)
Heftruck (regulier en blended learning)
Nascholing Code 95 (regulier)
Maatwerk Arbo (introductie) cursussen (regulier en blended learning)

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Workshop Veiligheidsbewustzijn!

Op 3-10 organiseren wij een gratis workshop "Veiligheidsbewustzijn"

Veiligheid is een cultuur! Vind je het lastig om deze cultuur te veranderen? Wil je in een organisatie werken waar veiligheid écht op nummer 1 staat?

Schrijf je dan nu in voor de gratis workshop!

Voor wie?
Werkgevers, Managers, preventiemedewerkers, HRM functionarissen en medewerkers betrokken zijn bij uitvoering geven aan veiligheidsbeleid.