Arbotraining met of zonder e-learning in het Nederlands, Engels en Pools!

19 juni 2019

OTC beschikt over een persoonlijke en flexibele digitale leeromgeving. Digischool van OTC is een modulair opgebouwde leeromgeving waarin cursisten in één omgeving toegang hebben tot de tools en de applicaties die zij nodig hebben voor hun cursus. En waar zij – onafhankelijk van tijd of plaats – altijd toegang toe hebben. Bedrijven en instellingen kunnen met een digitale leeromgeving snel en eenvoudig inspelen op vernieuwing en modulair lesmateriaal aan hun cursisten bieden toegespitst op eigen organisatie in het Nederlands, Engels en Pools!

OTC Digischool als communicatiemiddel

Cursisten worden op de hoogte gesteld van cursusdata of wat er van hen verwacht wordt. Het lesmateriaal is online beschikbaar in hun eigen taal. Communiceren met de gehele cursusgroep, een selectieve groep of één cursist. Alles is mogelijk via onze Digischool!

Opdrachten en toetsen

Cursisten welke Blended of online training volgen worden eenvoudig getoetst in hun eigen taal.

Learning analytics

Eenvoudig wordt de voortgang van cursisten gemeten. Hoe ver zijn ze in de cursus? Wat zijn de resultaten? Zo kunt u tijdig bijsturen waar nodig.

Praktijktraining

De cursustijd is door het gebruik van e-learning gehalveerd! De praktijk training wordt verzorgd door Docenten in Nederlands, Engels of Pools.

Toepassing?

BHV ( regulier en blended learning)
VCA (regulier)
Heftruck (regulier en blended learning)
Nascholing Code 95 (regulier)
Maatwerk Arbo (introductie) cursussen (regulier en blended learning)

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Onze Kernwaarde: Enthousiast

Achter OTC schuilt een jong, enthousiast, gepassioneerd team met veel kennis en aandacht voor de klant en geeft iedereen een warm welkom. Ieder teamlid met een eigen expertise, staat voor u klaar om te helpen bij het verwezenlijken van uw behoeften op het gebied van veiligheid. Ons doel: op vriendelijke maar professionele werkwijze onze relaties volledig ontzorgen!

Onze Kernwaarde: Respectvol

Respectvol naar collega’s en klanten door je in iemand anders te verplaatsen, en je te gedragen op een manier waaruit blijkt dat je de ander serieus neemt. Respectvol zijn betekent dat je de mening, tijd en ruimte van anderen waardeert en altijd vriendelijk en beleefd blijft.

Onze Kernwaarde: Laagdrempelig

Veiligheid is een cultuur. We hebben onszelf als doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

Onze Kernwaarde: Betrokken

Al onze medewerkers zijn Betrokken én bevlogen medewerkers, niet vanzelfsprekend door de toegenomen individualisering. Onze medewerkers leveren een ongekende hoge toegevoegde waarde door hun vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn richting onze klanten. Onze medewerkers voelen zich verbonden met uw organisatie.

Onze Kernwaarde: Onderscheidend

Het vermogen ons te onderscheiden komt voort uit ons concept relaties op te bouwen met onze klanten en deze naar wens volledig te ontzorgen aangaande veiligheid binnen de vastgestelde kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en lokale samenwerking, waarmee wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.