Code 95 thuisstudie

14 januari 2021

Het kabinet heeft op dinsdagavond 12 januari besloten de lock-down te verlengen, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben effect op de praktijktoetsen en de nascholing voor code 95.

Code 95 cursussen

Vooralsnog kunnen tot en met 9 februari geen klassikale theoriecursussen of praktijktrainingen voor code 95 worden verzorgd. Deze maatregel sluit aan bij de verlengde sluiting van de scholen. Mocht er eerder een versoepeling komen voor het voortgezet en beroepsonderwijs, zullen wij u hierover informeren.

Wat kan er wel voor  nu?

Veel trainingen zijn geannuleerd door de corona crisis. Om te voorkomen dat er na versoepeling  geen plaats is om uw code 95 nascholing te behalen adviseren wij om nu al uw code 95 nascholing te reserveren en gebruik te maken van een e-learning module. Wij hebben ons scholingsaanbod hierop flink uitgebreid! U kunt dan nu al thuis starten met de cursus (4 uur) en zodra het weer mogelijk is, de bijbehorende praktijk training volgen welke dan nog maar 3 uur duurt.

Normaliter moet een klassikale (praktijk) training gevolgd worden binnen 10 dagen bij aanvang van de thuisstudie. Hier wordt door het CBR nu uitstel op gegeven tot in ieder geval 1 april. Uiteraard kunt u ook vast een klassikale (praktijk) training reserveren en later starten met de e-learning.

Onderstaande kunt u onze brochure downloaden om te kijken welke mogelijkheden er op dit moment zijn.

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.