Nascholing code 95 gaat weer van start!

09 maart 2021

Vorige week is ons oefencentrum weer voorzichtig opgestart.

In lijn met het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen iets aan te passen, gaat vanaf dinsdag 16 maart ook theoretische nascholing voor code 95 weer van start. Het is dan ook weer mogelijk om voor ADR een cursus te volgen en theorie-examen te doen. Concreet betekend dit dat wij vanaf 16 maart weer alle activiteiten opgestart hebben.

Planning

De nascholingscursussen hebben stil gelegen vanaf 18 december. Bij het inplannen van de nascholingscursussen voor het beroepsvervoer zijn als eerst de kandidaten aan de beurt van wie de nascholingscursus niet kon doorgaan tijdens de lockdown. Hiervoor hebben wij plekken vrij gehouden. Moet u nog nascholingscursussen volgen, maak uw wensen dan zo snel mogelijk kenbaar zodat wij u in onze planning kunnen meenemen!

Opgeknipte en e-learningcursussen

U heeft tot en met 30 juni 2021 de tijd om het afsluitende klassikale/praktijkdeel te verzorgen. De gebruikelijke termijn van 10 dagen is hiervoor niet van toepassing tot en met 30 juni 2021.

Hygiƫnemaatregelen

De groepsgrootte blijft aangepast, uiteraard altijd met de bekende maatregelen voor wat betreft hygiƫne en onderlinge afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol.

Wij zijn verheugd met dit nieuws gezien de duur van de Lock down en hopen jullie snel weer te mogen zien!

Team OTC

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.