Cursus aanbod code 95 uitgebreid

04 januari 2021

OTC heeft haar pakket aan code 95 trainingen uitgebreid met blended learning. Het eerste onderdeel van de training is een e-learning welke zelfstandig thuis kan worden gemaakt. De e-learning neemt 4 uur in beslag, gevolgd door een klassikaal gedeelte van maar 3 uur. Dus geen hele dagen klassikale training meer! Of op één dag, in 6 uur 14 punten behalen!

Normaliter moet 10 dagen voorafgaand aan het klassikaal gedeelte de thuisstudie worden volbracht. Deze 10 dagen regeling is komen te vervallen tot 01-04-21 in verband met Corona. Dat betekent dat u nu thuis al aan de slag kunt met het eerste deel van de training voordat u gaat deelnemen aan het tweede deel, de klassikale training.

Binnen de 35 uur nascholing mag u 12 uur thuisstudie samen met 23 uur klassikale training plannen. U kunt dus maximaal 4 cursussen kiezen met thuisstudie. Op 1 dag kunt u 14 punten behalen waarmee dus in 2,5 dag de volledige code 95 kan worden behaald!

Onderstaande cursussen zijn beschikbaar;

VCA, BHV/EHBO chauffeurs, Heftruck, praktijk rijden, sociale vaardigheden en omgaan met stress, digitale tachograaf, lading zekeren, chauffeursdag, actualisatie vakbekwaamheid chauffeurs, ADR. 

Het verplichte praktijk gedeelte van de nascholing bestaat ook uit thuisstudie voorafgaand aan 3 uur rijtraining. Dit kan met uw eigen voertuig of met een lesauto.

Vanaf 2021 is het verplicht 5 verschillende cursussen te volgen. Wij kunnen samen een opleidingsplan samenstellen binnen ieders budget, liefst verdeeld over de vijf jaren!

Ook bij een basis kwalificatie code 95 of rijbewijstraject C1, (camperrijbewijs), C1E, C, CE, LZV, D, DE en T via OTC kunnen wij u van dienst zijn. Wij verzorgen in samenwerking met  Verkeerschool Janssen  en rijschool van Bentum deze trajecten voor U of uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga nu snel aan de slag met de thuisstudie, zodat u later, nog maar 3 uurtjes training hoeft te volgen voor 7 punten!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.