Er mag weer volledig getraind worden!

01 maart 2021

Het kabinet neemt bedrijfsveiligheid serieus! Na een intensieve lobby heeft het kabinet het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidscursussen onderkend. In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent dat wij onze werkzaamheden weer volledig mogen opstarten en onze oefencentra weer volledig mogen openen voor alle bedrijven, instellingen en organisaties.

Uiteraard altijd met de bekende maatregelen voor wat betreft hygiƫne en onderlinge afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol.

Wij zijn verheugd met dit nieuws gezien de duur van de Lock down. Het is goed dat de veiligheid op de werkvloer weer gewaarborgd kan worden.

Wij hopen jullie snel weer te mogen zien!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.