Nieuwe Veiligheidskundige bij OTC

11 november 2020

Deze maand heeft Nancy van de Heuvel haar scriptie verdedigd en is ze geslaagd voor haar opleiding middelbare veiligheidskunde. Deze vakopleiding gaat in op de Arbowet, bedrijfsgezondheidszorg en diverse veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Daarlangs geeft het inzicht in arbozorgsystemen, risicobeheersing en ongevallenonderzoek.

Nancy is daarmee een van onze gesprekspartners en adviseurs op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Alles om onze klanten te motiveren en faciliteren in een veilige en gezonde werkplek binnen hun organisatie.

Bent u op zoek naar een partner welke u kan ondersteunen in uitvoering geven aan de Arbowet, neem gerust contact met ons op!

Nancy, namens ons hele team nogmaals gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.