Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Omscholingstrajecten tot vrachtwagenchauffeur?

Geplaatst op 07 juli 2022

Trots zijn wij op stagiaire Lisa! Ze is geslaagd voor haar opleiding bedrijfsmanagement MKB, Fontys hogeschool.

Afgelopen half jaar heeft Lisa bij OTC stage gelopen vanuit de Fontys Hogeschool, Bedrijfsmanagement MKB. Ze heeft onderzoek gedaan naar omscholingstrajecten tot vrachtwagen chauffeur in samenwerking met enkele van onze partners uit de logistieke sector en uitzendbureaus. Afgelopen woensdag heeft ze haar scriptie verdedigd en heeft ze met een mooi resultaat haar opleiding afgerond. Namens het hele team van OTC, van harte gefeliciteerd Lisa, je hebt er kei hard voor gewerkt.

De onderzoeksvraag aan Lisa was hoe de huidige partners van OTC zoals logistieke klanten en uitzendbureaus kunnen samenwerken in een gezamenlijk marketingcommunicatieplan met als doel mensen op de arbeidsmarkt te motiveren zich om te laten scholen tot vrachtwagenchauffeur. Dit alles binnen een traject waarin we kostenneutraal kunnen opleiden en OTC een bijdrage kan leveren in het tekort aan vrachtwagenchauffeurs.

Gelukkig is Lisa nog niet weg bij OTC en gaat ze komende maanden nog verder met het opzetten van deze mooie samenwerkingen waardoor uiteindelijk mensen uit het werkveld kosteloos kunnen worden omgeschoold en binnen 3 maanden als volwaardig vrachtwagen chauffeur aan de slag kunnen! In november organiseren wij nog een open dag  / informatie dag bij OTC waar ook Kanters transport, DHL en Hoefnagels transport samen met Accres HR solutions en Olympia zich zullen presenteren.

Houd onze berichtgeving in de gaten!

 

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring