Hoe eenvoudig kan het zijn…

10 september 2020

Bespaar tijd, geld en ergernis…..

Laat OTC het onderhoud aan uw blusmiddelen, verbantrommels en AED’s uitvoeren!

OTC werkt met een online administratiesysteem voor het onderhouden van blusmiddelen, AED’s, verbanddozen en overige materialen. Het systeem bied toegang tot de laatste gegevens waarmee onze service medewerker direct de onderhoudsresultaten kan invoeren, onderhoudsrapporten verzenden en ad-hoc werklijsten kan toevoegen. Onze service medewerker hoeft niet meer terug naar kantoor om de gegevens in te voeren. Het online administratiesysteem ondersteunt en professionaliseert het administratieproces zodat wij u de zekerheid, transparantie en verantwoording van werkzaamheden kunnen geven!

U krijgt netjes een werkbon van het uitgevoerde onderhoud, maar ook wanneer en waarom een materiaal is verplaatst, afgekeurd of tijdelijk is vervangen (en met welk materiaal). Omdat ons systeem weet wat voor onderhoudsprofiel een materiaal (bijvoorbeeld een blusmiddeltype) heeft, kan deze een volledige tijdlijn tonen. Dit is een combinatie van de onderhoudsgeschiedenis van een materiaal en de verwachte toekomstige onderhoudsmomenten, gebaseerd op het uitgevoerde onderhoud. Er wordt zelfs rekening gehouden met onvoorziene zaken zoals hervullen en eerder uitgevoerd groot onderhoud.

Het voordeel voor de klant vertaalt zich in kostenbeheersing, door met een tijdlijn eenvoudig uit te rekenen wat een materiaal heeft gekost en nog gaat kosten, gebaseerd op de onderhoudsgeschiedenis van dat materiaal. Onze service medewerker maakt met u een afspraak wanneer materialen onderhoud nodig hebben.

Bij uitgevoerd onderhoud ontvangt de klant bij de factuur een onderhoudsrapport met werklijstinformatie en een sectie voor elke soort materiaal (blusmiddelen, AED, verbandtrommels etc)  en indien gewenst direct een certificaat van onderhoud. Makkelijker en overzichtelijker kunnen we het niet maken!

(Foto 10/09/2020, onderhoud cultuurcentrum de Ruchte in Someren)

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.