Onze instructeurs

Nancy van de Heuvel, instructeur

Nancy van den Heuvel werkt als vaste medewerkster bij OTC. Van opleiding is Nancy fotograaf. Nancy is de opleiding middelbare veiligheidskunde aan het volgen en is instructeur BHV/EHBO.

Patrick van Reede instructeur

Patrick van Reede werkt als freelance instructeur voor OTC. Patrick heeft 16 jaar gewerkt bij Brandweer Rotterdam in beroepsdienst. Patrick verzorgt de opleidingen BHV/EHBO en VCA

Max Driesmans instructeur code 95

Max Driesmans is freelance instructeur bij OTC. Max is instructeur uit de praktijk, met een specialisatie voor verticaal transport. Max verzorgt o.a. training in heftruck, reachtruck, hoogwerker, autolaadkraan en lading zekeren, certificeert voor code 95.

Laurent Janssen instructeur

Laurent is freelance instructeur bij OTC. Laurent is rij instructeur en heeft een specialisatie bij OTC in code 95 opleidingen. Laurent verzorgt o.a. de chauffeur trainingen en digitale tachograaf en praktijk rijden.

Frank van Melis

Frank van Melis is freelance instructeur bij OTC. Frank verzorgt intern transport opleidingen zoals heftruck en reachtruck cursussen maar is ook instructeur brand.

Raymond Oussoren Instructeur

Raymond Oussoren is eigenaar van OTC en instructeur. Raymond verzorgt bij OTC BHV/ EHBO, VCA trainingen, intern transport en maakt risico inventarisaties.

Ajla R. Steinvåg Lotus

Ajla R. Steinvåg is lotus bij OTC

Lieske Boonstra Lotus

Lieske Boonstra is lotus bij OTC

Rianne Oussoren Administratie

Rianne Oussoren is mede eigenaar van OTC en verzorgd o.a. de planning en de crediteuren administratie bij OTC.

Heidi van de Mortel-Heugten

Heidi van de Mortel is sinds 1 februari 2018 werkzaam bij OTC als medewerkster op kantoor. Ze heeft veel ervaring met het voeren van een klanten- en financiële administratie.
Bij OTC weet je ’s ochtends nog niet wat er die dag op je pad komt. Deze afwisseling maakt het dat ik er altijd heel veel zin in heb.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

21 maart 2018

Bevestiging van onze kwaliteit! Vandaag zijn wij definitief gecertificeerd als erkend opleider Transport en logistiek. Kijk op onze website www.otc-someren.nl om te zien welke opleidingen wij allemaal bieden voor deze sector. Informeer naar de mogelijkheden tot SOOB subsidie.

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

BHV als burgerhulpverlener

BHV als burgerhulpverlener

Bent u BHV’er? Dan weet u wat u moet doen bij een hartstilstand, want u heeft tijdens de BHV cursus leren reanimeren. U kunt iemand een levenskans bieden door als burgerhulpverlener deel uit te maken van een 6-minutenzone in uw eigen buurt. Word ook burgerhulpverlener en meld u nu aan. Geef bij Opleider aan dat u de reanimatietraining via OTC heeft gevolgd.

Snelcursus EHBO?

Heb je geen tijd voor het volgen van een uitgebreide EHBO cursus? Wil je alleen de meest voorkomende handelingen leren? Maak kennis met onze modulaire opbouw van een EHBO cursus, We beginnen met de 7 meest voorkomende ongevallen, gecertificeerd door het Rode Kruis.

1) EHBO snelcursus
2) Reanimatie met AED training
3) Schakelmodule basis EHBO
4) uitgebreide EHBO

Bedrijfshulpverlening verplicht?

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te hebben en moet goed voorbereid zijn op ongevallen. Wij hebben daar alle kennis en ervaring voor in huis. Naast onze BHV cursus en andere BHV opleidingen stellen we daarom graag informatie beschikbaar.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

Geldigheidsduur certificaat BHV

De Arbowet stelt dat BHV maximaal 2 jaar geldig is. Gesteld wordt wel dat de werkgever zelf verantwoordelijk is om kennis & vaardigheden op peil te houden en dient hiervan bewijslast te kunnen overleggen. Door de bedrijfshulpverlener jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan (in veel gevallen) te voldoen aan deze verplichting. Met een BHV diploma van 1 jaar is de werkgever dus (bijna) altijd "Arboproof". Op die manier bewijst de werkgever serieus om te gaan met de Arbowet en met de veiligheid van alle betrokkenen.