Medewerkers

Raymond Oussoren, instructeur

Raymond Oussoren is eigenaar van OTC en instructeur. Raymond verzorgt bij OTC BHV/ EHBO, VCA trainingen, intern transport en maakt risico inventarisaties.

Rianne Oussoren, administratie/planning

Rianne Oussoren is mede eigenaar van OTC en verzorgt o.a. de planning en de crediteuren administratie bij OTC.

Nancy van den Heuvel, instructeur

Nancy van den Heuvel werkt als vaste medewerkster bij OTC. Van oorsprong is ze opgeleid tot fotografe. Nancy is de opleiding middelbare veiligheidskunde aan het volgen en is instructeur BHV/EHBO en VCA.

Heidi van de Mortel, administratie/planning

Heidi van de Mortel is sinds 1 februari 2018 werkzaam bij OTC als medewerkster op kantoor. Ze heeft veel ervaring met het voeren van een klanten- en financiële administratie.

Patrick van Reede, instructeur

Patrick van Reede werkt als freelance instructeur voor OTC. Patrick heeft 16 jaar gewerkt bij Brandweer Rotterdam in beroepsdienst. Patrick verzorgt de opleidingen BHV/EHBO en VCA.

Max Driesmans, instructeur code 95

Max Driesmans is freelance instructeur bij OTC. Max heeft specialisatie in verticaal transport. Max verzorgt o.a. training in heftruck, reachtruck, hoogwerker, autolaadkraan en lading zekeren. Hij is gecertificeerd voor code 95.

Laurent Janssen, instructeur

Laurent is freelance instructeur bij OTC. Laurent is rij-instructeur en heeft een specialisatie bij OTC in code 95 opleidingen. Laurent verzorgt o.a. de chauffeur-trainingen en digitale tachograaf en praktijk rijden.

Frank van Melis, instructeur

Frank van Melis is freelance instructeur bij OTC. Frank verzorgt intern transport opleidingen zoals heftruck en reachtruck cursussen maar is ook instructeur brand.

Ajla R. Steinvåg, lotusslachtoffer

Ajla R. Steinvåg is lotusslachtoffer bij OTC.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

05 december 2018

Escaperoom

Onze Escaperoom is inmiddels in gebruik. Wat zijn de mogelijkheden van onze escaperoom? BHV cursus; Tijdens een BHV cursus wordt een deel van de escaperoom ingezet tijdens de training. Cursisten oefenen in de escaperoom met de theorie rondom veiligheid en hulp verlening. De escaperoom bestaat uit meerdere ruimtes waardoor wij ieder…

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

BHV als burgerhulpverlener

BHV als burgerhulpverlener

Bent u BHV’er? Dan weet u wat u moet doen bij een hartstilstand, want u heeft tijdens de BHV cursus leren reanimeren. U kunt iemand een levenskans bieden door als burgerhulpverlener deel uit te maken van een 6-minutenzone in uw eigen buurt. Word ook burgerhulpverlener en meld u nu aan. Geef bij Opleider aan dat u de reanimatietraining via OTC heeft gevolgd.

Snelcursus EHBO?

Heb je geen tijd voor het volgen van een uitgebreide EHBO cursus? Wil je alleen de meest voorkomende handelingen leren? Maak kennis met onze modulaire opbouw van een EHBO cursus, We beginnen met de 7 meest voorkomende ongevallen, gecertificeerd door het Rode Kruis.

1) EHBO snelcursus
2) Reanimatie met AED training
3) Schakelmodule basis EHBO
4) uitgebreide EHBO

Bedrijfshulpverlening verplicht?

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te hebben en moet goed voorbereid zijn op ongevallen. Wij hebben daar alle kennis en ervaring voor in huis. Naast onze BHV cursus en andere BHV opleidingen stellen we daarom graag informatie beschikbaar.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

Geldigheidsduur certificaat BHV

De Arbowet stelt dat BHV maximaal 2 jaar geldig is. Gesteld wordt wel dat de werkgever zelf verantwoordelijk is om kennis & vaardigheden op peil te houden en dient hiervan bewijslast te kunnen overleggen. Door de bedrijfshulpverlener jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan (in veel gevallen) te voldoen aan deze verplichting. Met een BHV diploma van 1 jaar is de werkgever dus (bijna) altijd "Arboproof". Op die manier bewijst de werkgever serieus om te gaan met de Arbowet en met de veiligheid van alle betrokkenen.