Medewerkers

Raymond Oussoren, instructeur

Raymond Oussoren is eigenaar van OTC en instructeur. Raymond verzorgt bij OTC BHV/ EHBO, VCA trainingen, intern transport en maakt risico inventarisaties.

Rianne Oussoren, administratie/planning

Rianne Oussoren is mede eigenaar van OTC en verzorgt o.a. de planning en de crediteuren administratie bij OTC.

Nancy van den Heuvel, instructeur

Nancy van den Heuvel werkt als vaste medewerkster bij OTC. Van oorsprong is ze opgeleid tot fotografe. Nancy is de opleiding middelbare veiligheidskunde aan het volgen en is instructeur BHV/EHBO en VCA.

Heidi van de Mortel, administratie/planning

Heidi van de Mortel is sinds 1 februari 2018 werkzaam bij OTC als medewerkster op kantoor waar ze de planning doet. Ze heeft veel ervaring met het voeren van een klanten- en financiële administratie.

Rowan Leenen, instructeur

Sinds juni 2019 is Rowan werkzaam bij OTC. Hij verzorgt lessen heftruck en reachtruck. In september start hij zijn opleiding tot instructeur EHBO waarna hij ook zelfstandig BHV-cursussen zal geven.

Lukas Monasterski

Lukas geeft bij OTC diverse trainingen in het Pools, Engels en Nederlands. Zijn specialisatie ligt bij heftruck en reachtruck opleidingen. Daarnaast verzorgt hij ook VCA en hoogwerker cursussen. Naast zijn werk bij OTC, is hij ook werkzaam als leraar Engels en Nederlands.

Ajla R. Steinvåg, lotusslachtoffer

Ajla R. Steinvåg werkt op freelance basis bij OTC als lotusslachtoffer en ondersteund hiermee de BHV en EHBO trainingen.

Yvonne Bakker

Yvonne is werkzaam als freelance instructeur voor de regio Noord-Holland/Amsterdam.

Mijn naam is Yvonne Bakker, instructeur/trainer.
Met veel plezier train ik mensen op gebied van bedrijfshulpverlening, eerste hulp aan kinderen en EHBO. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen durven en kunnen handelen.

Ingrid

Voor de regio Arnhem/Nijmegen werkt Ingrid als freelance instructeur.

Ingrid is al 5 jaar instructeur zowel voor zowel EHBO, reanimatie als brand en ontruiming.

Cathy de Ruiter

Cathy de Ruiter werkt als freelance instructeur bij OTC Someren, voor de regio Rotterdam.

Ze is Veiligheidskundige en instructeur voor BHV, EHBO, Kinder- EHBO.
Ook cursussen Ploegleider, Reanimatie en Preventiemedewerker kan zij verzorgen.

Max Driesmans

Max verzorgt voor OTC de cursus autolaadkraan laden & lossen.

Cynthia Clement

Cynthia verzorgt op de zaterdagen de lunch voor onze cursisten.

Door de week is ze druk bezig met haar studie rechten.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

28 juni 2019

Teambuilding kan verrassend leuk zijn!

Afgelopen week hebben twee groepen medewerkers van Alumero Finex een teambuildingstraining gevolgd bij OTC. Het doel van de teams was, als team beter te leren samenwerken en het team sterker maken. Een erg leuk teamuitje welke start met het ontsnappen uit een van de mooiste escaperooms in onze regio.Het team…

Onze Kernwaarde: Enthousiast

Achter OTC schuilt een jong, enthousiast, gepassioneerd team met veel kennis en aandacht voor de klant en geeft iedereen een warm welkom. Ieder teamlid met een eigen expertise, staat voor u klaar om te helpen bij het verwezenlijken van uw behoeften op het gebied van veiligheid. Ons doel: op vriendelijke maar professionele werkwijze onze relaties volledig ontzorgen!

Onze Kernwaarde: Respectvol

Respectvol naar collega’s en klanten door je in iemand anders te verplaatsen, en je te gedragen op een manier waaruit blijkt dat je de ander serieus neemt. Respectvol zijn betekent dat je de mening, tijd en ruimte van anderen waardeert en altijd vriendelijk en beleefd blijft.

Onze Kernwaarde: Laagdrempelig

Veiligheid is een cultuur. We hebben onszelf als doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

Onze Kernwaarde: Betrokken

Al onze medewerkers zijn Betrokken én bevlogen medewerkers, niet vanzelfsprekend door de toegenomen individualisering. Onze medewerkers leveren een ongekende hoge toegevoegde waarde door hun vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn richting onze klanten. Onze medewerkers voelen zich verbonden met uw organisatie.

Onze Kernwaarde: Onderscheidend

Het vermogen ons te onderscheiden komt voort uit ons concept relaties op te bouwen met onze klanten en deze naar wens volledig te ontzorgen aangaande veiligheid binnen de vastgestelde kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en lokale samenwerking, waarmee wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.