Altijd al rij instructeur C willen worden?

21 juni 2021

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Heb jij een passie voor vrachtauto’s? Wil jij graag toekomstige beroepschauffeurs opleiden en nascholing Code95 verzorgen? Het échte werk… Laadstations, smalle straatjes, rotondes, het zijn dé situaties waar je als vrachtwageninstructeur al jouw vaardigheden moet aanwenden om leerlingen vakkundig te begeleiden en op te leiden voor het C rijbewijs.

Spreekt de bovenstaande tekst jou aan? Ben je in het bezit van C rijbewijs? Heb jij ervaring op de vrachtauto? Ben je werkzaam (geweest) in de logistieke sector? Heb jij in jouw huidige werk al ervaring in instructie geven, bijvoorbeeld bij de brandweer, of als BHV instructeur?  Heb jij affiniteit met veiligheid? Zou jij jezelf graag omscholen tot rij instructeur? Herken je jezelf in één of meer punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opleiding?

Ben je nog geen rij instructeur dan ga je eerst de opleiding tot rij instructeur categorie B volgen om vervolgens categorie C behalen. De categorie B en C instructie nemen samen ongeveer 7 maanden in beslag.  Naast de theorie moet je uiteraard nog de praktijkopleiding volgen voor zowel B alsook C. Deze bestaan uit een rijproef en een stage. De stage wordt intern door ons verzorgd.

Na het afronden van de opleiding krijg je bij ons een contract met uitzicht op onbepaalde tijd en ga je meteen aan de slag als rij instructeur.

Het is een uitdagende functie en je komt te werken binnen een gezellige, gezonde organisatie met een collegiale werksfeer. Je wordt ons intern aanspreekpunt en adviseur van de leerling. Je draagt zorg voor een gedegen voorbereiding op het examen. In deze functie ben je ook betrokken als docent bij de theorieopleidingen en vakken voor de Code95. Je bewaakt samen met ons de kwaliteit en de lesplannen en begeleid externe instructeurs daar waar nodig.

Wat bieden wij?

Na het behalen van instructie bewijs betreft het een zelfstandige functie waar je op basis van ambitie jezelf in de breedte kunt ontwikkelen. We werken in een gezellig en informeel team van enthousiastelingen. De functie is afwisselend, en biedt veel uitdagingen. Wij hebben de beschikking over een DAF CF 290 FA lesvoertuig. Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring en krijgt mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Raymond Oussoren via raymond@otc-someren.nl of T. 0493-782287

Solliciteren?

Ben jij de gemotiveerde kandidaat voor deze uitdagende functie?

Stuur dan je CV met motivatie naar:

OTC opleidings- en trainingscentrum Someren

Trasweg 9

5712 BB Someren-eind

raymond@otc-someren.nl

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.