Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Acute zorg bij volwassenen blended learning

Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor acute zorg bij volwassenen. Inclusief reanimatie, toegespitst op volwassenen.

De cursus

De EHBO cursus is een Blended Learning cursus. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een dagdeel praktijk. Met het e-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijktraining als zij het toelatingscertificaat van het
e-learning programma hebben behaald.

Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed. Check hier jouw vergoeding.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn EHBO diploma Acute zorg bij volwassenen wil behalen. Daarnaast bieden we deze cursus ook aan als herhaling, om je EHBO-diploma op deze manier up-to-date te houden.

Certificering

Indien geslaagd ontvangt de kandidaat een digitaal certificaat van deelname. De kandidaat krijgt een melding wanneer het certificaat klaar staat en wordt uitgenodigd voor een digitale evaluatie.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via
veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond.
Het praktijkgedeelte is dan nog een dagdeel (ochtend óf middag).

Lesdag en -tijd

Onze opleiding Acute zorg bij volwassenen wordt overdag aangeboden tussen 08.30 en 16.00 uur, doordeweeks. In overleg met de planning, het praktijkgedeelte duurt nog 3 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Inschrijven

Schrijf je in voor Acute zorg bij volwassenen blended learning. Vul onderstaand formulier in:

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring