Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

BHV kind en omgeving blended learning

De BHV cursus is een Blended Learning cursus. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding. Met het e-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijktraining als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

De cursus

Oefen alle vaardigheden om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen in de omgeving van een kind. Na het volgen van deze cursus weet jij te handelen in iedere situatie. Ook kun je reanimeren en de AED gebruiken.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen wie zijn BHV-diploma wil halen voor de omgeving van een kind. Wij bieden deze cursus aan als basiscursus en herhaling.

Certificering

Certificaten (bij goed gevolg): Oranje Kruis certificaat ‘Eerste hulp aan kinderen’ plus een BHV certificaat van OTC. Deze zijn 1 jaar geldig.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via
veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond, dit is bij zowel de basiscursus als herhalingscursus.

Wanneer het om een basiscursus gaat, is een hele lesdag vereist.
Gaat het om een herhalingscursus, dan is het praktijkgedeelte nog maar een dagdeel (ochtend óf middag).

Lesdag en -tijd

Onze BHV-opleiding kind en omgeving wordt overdag aangeboden.
Bij een basiscursus van 08.30 tot 15.00 uur, of bij een herhaling, van 08.30 tot 12.30 uur of 13.00 tot 17.00 uur doordeweeks.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor BHV kind en omgeving blended learning. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring