Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wat ga je leren tijdens de BHV cursus voor Horeca medewerkers;

Bij OTC heb je wekelijks keuze uit een verscheidenheid aan BHV trainingen. In één dag leer jij hoe je eerste hulp kunt bieden, niet spoedeisend maar ook reanimeren met gebruik van een AED. Je leert omgaan met diverse blusmiddelen bij diverse soorten branden. Ook krijg je tools mee hoe jij een pand effectief en efficiënt kan ontruimen.

overmatig alcohol en drugsgebruik

Horeca medewerkers kunnen te maken krijgen met de gevolgen van overmatig alcohol en drugsgebruik. De opleiding voorziet in de behoefte aan kennis, basis- en acute vaardigheden voor wat betreft het herkennen van een middelengebruik  of een combinatie van verschillende middelen.

Voorbereiding;

De BHV is een Blended Learning variant. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een praktijk toets moment. Met het e-learning programma bereiden kandidaten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. De e-learning is een interactieve omgeving met discussieplatform waar ook de instructeur aan deelneemt.

Kandidaten worden toegelaten tot de praktijktoetsing als zij het toelatingscertificaat van het
e-learning programma hebben behaald.

Dan volgt de praktijk;

De kandidaat wordt geschoold gedurende één dag door een onafhankelijk team van instructeurs. Intensief aan de slag met levensreddend handelen en eerste hulpvaardigheden beoefenen. Daarna op onze blusbaan individueel diverse brand scenario’s beoefenen met kleine blusmiddelen.

De kandidaat wordt na afloop direct op de hoogte gebracht van het resultaat. Zijn alle onderdelen positief beoordeeld en goed beoefend?

Doelgroep

De BHV currsus is bedoeld voor Horeca medewerkers wie een (geldig) BHV certificaat wil behalen toegespitst op een horeca omgeving.

Geen

Certificering

Indien geslaagd ontvangt de kandidaat een basis certificaat en veiligheidspas welke één jaar geldig is. De gegevens van het examen en het certificaat worden geregistreerd in uw kandidaten dashboard. (AVG van toepassing). De kandidaat krijgt een melding wanneer het certificaat klaar staat en wordt uitgenodigd voor een digitale evaluatie.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via info@otc-someren.nl.

Programma

De kandidaat wordt geschoold gedurende één dag door een onafhankelijk team van instructeurs. Intensief aan de slag met levensreddend handelen en eerste hulp vaardigheden beoefenen. Daarna op onze blusbaan individueel diverse brand scenario’s beoefenen met kleine blusmiddelen. Tijdens de training doet u kennis, basis- en acute vaardigheden op voor wat betreft het herkennen van een middelengebruik  of een combinatie van verschillende middelen. 

De kandidaat wordt na afloop direct op de hoogte gebracht van het resultaat. Zijn alle onderdelen positief beoordeeld en goed beoefend?

Examen

De verschillende modules in de e-learning worden afgesloten met een eindtoets. De e-learning moet volledig worden doorlopen en de eindtoets moet met een voldoende worden afgesloten om te worden toegelaten tot het praktijk gedeelte, de profcheck. 

Studiebelasting en duur

4 uur thuis studie met e-learning, één dag praktijk.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden overdag en in de avond op aanvraag aangeboden. 

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BHV voor Horeca medewerkers blended learning

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring