Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Medewerkers die dagelijks of incidenteel vakkundig eenvoudige werkzaamheden met een heftruck uitvoeren. Volgens de Arbowet is de werkgever verplicht om personen die werken met gevaarlijke werktuigen, voldoende instructie te geven om veilig te kunnen werken. Heftrucks vallen hier ook onder. Het is noodzakelijk dat een chauffeur van een heftruck goed op de hoogte is van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

Doelgroep

Medewerkers die dagelijks of incidenteel vakkundig eenvoudige werkzaamheden met een heftruck uitvoeren.

Toelatingseisen

Geldig heftruck certificaat of voldoende rijervaring.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat en pasje welke 5 jaar geldig is.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via info@otc-someren.nl.

Programma

De training zal uit een theorie en praktijk gedeelte bestaan. De volgende onderwerpen worden oa. in deze training behandeld;

Arbowet, vorkheftruck en last, waarschuwingsborden en symbolen, pallets, boxen en vaten opslag, de verbrandingsmotor en de elektro motor, praktijk instructie en onderhoud/inspectie.

Examen

Er is geen theorie examen aan een herhalingscursus verbonden. Tijdens de training worden vaardigheden afgetoetst. Gedurende de lesdagen wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht.

Studiebelasting en duur

Thuis studie: geen

(Zater)dagopleiding: 3,5 uur 
Avondopleiding:       3,5 uur  

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 18.30 uur tot 22.15 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 08.30 uur tot 12.30 uur (inclusief een koffiepauze).

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact  met ons op.

Veiligheidscertificaat vorkheftruck hercertificering

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring