Autolaadkraan

Overige (code 95)

De cursus autolaadkraan is in de eerste plaats bedoeld voor personen die gebruikmaken van een autolaadkraan alleen voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Laden en lossen houdt in dat de lading van de wagen gepakt mag worden en direct naast de wagen mag worden neergezet. Wordt de lading verder weggezet dan spreekt men van hijsen en dan is boven de 10 ton meter een machinistendiploma verplicht.

tcvt autolaadkraan certificaat

Volgens de nieuwe arbo regeling moet een machinist van een autolaadkraan een TCVT persoonscertificaat vakbekwaamheid hebben. Neem contact met ons op indien u op zoek bent naar een cursus TCTV voor meer informatie.

Studiebelasting en duur

geen thuisstudie met e-learning, 7 uur praktijk

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

De opleidingsduur van de cursus autolaadkraan bedraagt 1 dag en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

De cursus bestaat uit controle en gebruik van de alk en hijmiddelen, werkbelasting,technische- en veiligheidaspecten en arbowetgeving.

Lesdag en -tijd

De opleiding ALK wordt aangeboden overdag en op zaterdag. De opleiding start om 8.30 tot 16.30 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Code95

Deze opleiding komt in aanmerking voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

Een cursus ALK  kost 149,00 euro pp.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Startdatum Variant Locatie
10 Maa 18 1520640000 Maart 08.30-16.30 OTC Someren