Code 95 -- Digitale tachograaf e-learning met 3 uur praktijk

Code 95 trainingen

Doelgroep

Fris je kennis op met de cursus digitale tachograaf. De digitale tachograaf registreert rij- en rusttijden, de afgelegde afstand, snelheid, verschillende soorten werkzaamheden en gegevens van de bestuurderskaart. Dit wordt bijgehouden om arbeidsomstandigheden van vrachtwagen- en buschauffeurs te verbeteren.

Deze cursussen komen ook in aanmerking voor Code 95, 7 nascholingsuren.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via info@otc-someren.nl.

STUDIEBELASTING EN DUUR

4 uur thuis studie, 3 uur praktijk

 

Programma

De cursus heeft als doel dat de cursist leert om te gaan met de Digitale Tachograaf conform de wettelijke eisen. Hierbij wordt na de training van de cursist verwacht dat hij/zij foutloos de digitale tachograaf kan bedienen en hierbij rekening houdt met de arbeidstijdenwet om fouten en eventuele boetes te voorkomen. Tevens is de cursist op de hoogte van de werking van zijn/haar boordcomputer en de verwachtingen hier omtrent.

Inhoud van de cursus Digitale Tachograaf (leerdoelen)

De cursist frist basiskennis op en krijgt meer inzicht in de gevolgen omtrent beroepsgerichte situaties. In het praktijkgedeelte gaat de cursist zelf aan de slag om de betreffende vaardigheden op te frissen en te verbeteren.

Blended learning

Het eerste onderdeel van de training is een e-learning welke zelfstandig thuis kan worden gemaakt. De e-learning bestaat uit 4 uur training welke verspreid binnen 10 dagen voorafgaand aan het praktijk gedeelte moet worden volbracht.

Studiebelasting en duur

4 uur thuis studie, 3 uur praktijk.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden overdag aangeboden. De (zater-)dagopleiding start om 07.00 uur of 10.30 uur.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Startdatum Variant Locatie