HNR ( nieuwe rijden)

Overige (code 95)

De training HNR is een Blended learning variant. Blended learning is praktijk training voorafgaand met een e-learning. Het grote voordeel van deze cursus is dat u 4,5 uur thuis kunt volgen via e-learning en slechts 2,5 uur hoeft te rijden. De opleiding wordt uitgevoerd met het voertuig van de opdrachtgever.

Doelgroep

Chauffeurs hebben veel invloed op het brandstofverbruik. Helaas hanteren veel chauffeurs nog een verkeerde, onvoordelige rijstijl. Dit levert naast een behoorlijke extra kostenpost voor uw bedrijf ook tijdgebrek en stress op voor de chauffeur. De rijstijl van Het Nieuwe Rijden betekent naast een aanzienlijke CO2-reductie van 10%-15% ook een meer comfortabele werkdag voor uw chauffeur en een lager brandstofverbruik, minder slijtage en lagere onderhouds- en schadekosten voor de onderneming.

programma

De training bestaat uit een theoriegedeelte via e-learning en een praktijkgedeelte waarin de volgende aspecten behandeld worden:

Theorie (via e-learning):
- Juiste werkhouding
- Kennis en inzicht in werkzaamheden
- Brandstofverbruik
- Anticiperen
- Verschillende rijtechnieken
- Invloed van weersomstandigheden
- Technische hulpmiddelen

Praktijk:
- Praktijkrit nulmeting
- Rijopdracht volgens Het Nieuwe Rijden

Na afloop ontvangt de deelnemer / opdrachtgever een beoordeling van het resultaat van deze training met verslag legging, welke kan dienen als input voor functioneren of persoonlijk verbeterplan van de chauffeur.

Studiebelasting en duur

4,5 uur thuisstudie, 2,5 uur praktijk

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via info@otc-someren.nl.

 

 

 

 

 

Duur van de opleiding

Thuisstudie: 4,5 uur e-learning

(Zater)dagopleiding: 2,5 uur 
Avondopleiding:   1x 2,5 uur 

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding praktijk start om 17.00 uur tot 20.00 uur. De (zater)dagopleiding start om 08.00 uur tot 11.00 uur, of 11.00 uur tot 14.00 uur, of 14.30 uur tot 16.30 uur

 

 

 

 

 

Cursusprijs 

(Zater)dagopleiding (1):    aanvraag
Avondopleiding (2):          aanvraag
Genoemde prijs is inclusief studiemateriaal.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact  met ons op.

Startdatum Variant Locatie