lespakket code 95 nascholing

Code 95 trainingen

Haal je (nascholing) Code 95 in een keer!

Haal nu supersnel en voordelig je nascholing in 1 lespakket bij OTC. Makkelijker kunnen we het niet maken!

In  5 dagen behandelen de volgende onderdelen van de (nascholing) Code 95:

Dag 1: Actualisering vakbekwaamheid

Actualisering vakbekwaamheid chauffeur is een leerzame en leuke dag voor chauffeurs en logistieke medewerkers vol met interessante workshops welke worden afgewisseld met praktijk.

Dag 2: keuze module BHV-EHBO of Heftruck*

De BHV/ EHBO cursus is specifiek voor chauffeurs. Het BHV programma bestaat uit de onderdelen Eerste Hulp (“niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “spoedeisende Eerste Hulp”) en brandbestrijding gericht op de omgeving van een chauffeur.

De heftruck training zal uit een theorie en praktijk gedeelte bestaan. De volgende onderwerpen worden o.a. in deze training behandeld; Arbowet, vorkheftruck en last, waarschuwingsborden en symbolen, pallets, boxen en vatenopslag, de verbrandingsmotor en de elektromotor, praktijk instructie en onderhoud/inspectie.

Dag 3: Sociale veiligheid

Deze cursus leert u om onder verschillende omstandigheden op een professionele manier te communiceren.

Dag 4: VCA*

Tijdens de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandelt: wetgeving, ARBO, gevaarlijke stoffen, brand en explosie, elektriciteit, arbeidsmiddelen, werken op hoogte en persoonlijke beschermingsmiddelen toegespitst op de werkzaamheden van een vrachtwagenchauffeur.

Dag 5: Rijoptimalisatie*

Tijdens de training rij-optimalisatie wordt uitvoerig aandacht besteedt aan onderdelen als het voorkomen van ongelukken, het vermijden van fouten, rekening houden met fouten van anderen en de invloed van het weggedrag bij verschillende weersomstandigheden. De training rij-optimalisatie is een praktijkgerichte nascholingscursus voor beroepschauffeurs.

In overleg

Startdatum Variant Locatie