Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De Cursus Opleiding Coördinator / Hoofd BHV biedt u de vaardigheden en kennis om de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Tijdens deze praktijkgerichte cursus wordt de rol van de Hoofd BHV Operationeel geoefend tijdens diverse realistische scenario’s met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van een ontruiming en brandbestrijding. In de cursus wordt een stappenplan opgesteld om te komen tot een BHV organisatie voor het eigen bedrijf.

Bent u op operationeel niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in uw organisatie? Dan is de Opleiding Hoofd BHV Operationeel een passende opleiding voor u.

Tijdens de opleiding wordt er gekeken of u de benodigde vaardigheden en kennis heeft ontwikkeld. Wanneer u de opleiding met succes doorlopen heeft dan ontvangt u het certificaat Opleiding Coördinator / Hoofd BHV van OTC.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Opleiding Coördinator/ Hoofd BHV

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring