Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Opleiding Coördinator/ Hoofd BHV

De Cursus Opleiding Coördinator / Hoofd BHV biedt u de vaardigheden en kennis om de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Tijdens deze praktijkgerichte cursus wordt de rol van de Hoofd BHV Operationeel geoefend tijdens diverse realistische scenario’s met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van een ontruiming en brandbestrijding. In de cursus wordt een stappenplan opgesteld om te komen tot een BHV organisatie voor het eigen bedrijf.

De cursus

Tijdens de opleiding wordt er gekeken of u de benodigde vaardigheden en kennis heeft ontwikkeld.

Doelgroep

Bent u op operationeel niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in uw organisatie? Dan is de Opleiding Hoofd BHV Operationeel een passende opleiding voor u.

Certificering

Wanneer u de opleiding met succes doorlopen heeft dan ontvangt u het digitale certificaat Opleiding Coördinator / Hoofd BHV van OTC. De gegevens van het examen en het certificaat worden geregistreerd in uw kandidaten dashboard. (AVG van toepassing). De kandidaat krijgt een melding wanneer het certificaat klaar staat en wordt uitgenodigd voor een digitale evaluatie.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Er is geen voorbereiding vereist voor deze cursus.
Het praktijkgedeelte is een hele dag.

Lesdag en -tijd

Onze opleiding Coördinator / hoofd BHV wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 16.00 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor Opleiding Coördinator/ Hoofd BHV. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring