Workshop Bewust nemen van aanvaardbare risico’s

Hoogwerker en overige trainingen

Even wat vragen;

Is ondernemen risico lopen? Neemt uw organisatie bewust risico’s?! Hoe vertaal je een veiligheidsbeleid naar een Veiligheidsbewuste organisatie? Is jouw Risico Inventarisatie en Evaluatie actueel, maar weet je dat je er nog veel meer mee zou kunnen? Zijn het aantal incidenten en (bijna)ongevallen nog steeds hoog is. Constateer je in de praktijk nog vaak gevaarlijke situaties of onveilige handelingen? Gaat het soms maar net goed?

Zet deze je aan het denken?

Veiligheid is een cultuur! Vind je het lastig om deze cultuur te veranderen? Wil je in een organisatie werken waar veiligheid écht op nummer 1 staat?

Werk jij voor, of ben jij onderdeel van een management waar het veiligheidsbewustzijn voorop staat en jij alle ruimte krijgt om dit te organiseren. Niet? Hoe zou het voelen om vanuit de RI&E duidelijke stappen te maken om veiligheid naar een hoger level te brengen!

Wat maakt dat het veiligheidsbewustzijn nog niet écht lekker loopt?

Wil je antwoord op deze vragen? Schrijf dan nu in voor onze workshop!

Wat leer je in deze Workshop?

Gewone taal, ervaringen delen en met oplossingen naar huis die werken. in deze workshop gaat alle aandacht naar de antwoorden hoe we jouw bedrijf Veiligheid bewuster kunnen maken.

Voor wie?

Werkgevers, Managers, preventiemedewerkers, HRM functionarissen en medewerkers betrokken zijn bij uitvoering geven aan veiligheidsbeleid.

Kosten?

Deelname is kosteloos!

  • 15.00 - 15.15 uur Ontvangst
  • 15.15 - 15.30 uur Welkom
  • 15.30 - 16.45 uur Hoe creëer je veiligheidsbewustzijn en kan je invloed krijgen op de huidige veiligheidscultuur?
  • 16-45 - 17.00 uur Evaluatie
  • 17.00  Afsluiting

 

Startdatum Variant Locatie