Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

U15 sociale veiligheid en omgang met agressie blended learning

De beroepschauffeur communiceert dagelijks vele malen met klanten, collega’s en onbekenden. Veelal communiceren chauffeurs onbewust op een manier die ze zichzelf in de loop der jaren hebben aangeleerd. De chauffeur is het visitekaartje van de organisatie; het eerste contact van buitenstaanders met het bedrijf loopt vaak via de chauffeur. Deze cursus leert u om onder verschillende omstandigheden op een professionele manier te communiceren.

De cursus

De onderwerpen die tijdens deze training worden behandeld vormen de basis van professioneel communiceren. Het betreft een praktijkgerichte training welke tijdens de werkzaamheden van de beroepschauffeur toepasbaar zijn.

Onderwerpen die aan bod komen zijn;

  • Oplossen van conflicten
  • Omgang met stress
  • Fysieke en verbale agressie
  • Agressie herkennen en hoe hiermee om te gaan
  • Communicatie
  • Beroepshouding
  • Klantvriendelijkheid

Blended learning

Het eerste onderdeel van de training is een e-learning welke zelfstandig thuis kan worden gemaakt. De e-learning bestaat uit 4 uur training welke verspreid binnen 10 dagen voorafgaand aan het praktijkgedeelte moet worden volbracht.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor beroepschauffeurs die willen investeren in communicatie, beroepshouding en omgaan met stress-situaties.

Certificering

Tijdens de training worden vaardigheden afgetoetst. Gedurende het praktijkdeel wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht. Na afloop van de cursus ontvangt u bij positief resultaat een digitaal certificaat van deelname, plus 7 punten voor de nascholing code-95.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond, waar minimaal 4 uur aan gewerkt wordt.
Het praktijkgedeelte is dan nog 3 uur.

Lesdag en -tijd

Onze code-95 opleiding sociale veiligheid en omgang met agressie, wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 11.30 uur.
Het is ook mogelijk om een code-95 opleiding te volgen op een zaterdag, in overleg met de planning. De tijden zijn dan van 08.00 tot 11.00 uur of 11.00 tot 14.00 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Inschrijven

Schrijf je in voor U15 sociale veiligheid en omgang met agressie blended learning. Vul onderstaand formulier in:

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring