Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

U21 EHBO chauffeurs blended learning

Deze EHBO cursus is specifiek voor chauffeurs. Het EHBO programma bestaat uit de onderdelen Eerste Hulp (“niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “spoedeisende Eerste Hulp”) gericht op de omgeving van een chauffeur.

De cursus

Het praktijkdeel bestaat uit de onderdelen; Eerste Hulp (“Niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “Spoedeisende Eerste Hulp”). Onze instructeurs proberen zoveel mogelijk praktijk simulaties te laten aansluiten op de praktijk van een chauffeur.

Blended learning

Het eerste onderdeel van de training is een e-learning welke zelfstandig thuis kan worden gemaakt. De e-learning bestaat uit 4 uur training welke verspreid binnen 10 dagen voorafgaand aan het praktijkgedeelte moet worden volbracht.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor beroepschauffeurs die punten willen behalen voor hun code-95 nascholing, waarbij ze graag meer willen leren over eerste hulp onderweg.

Certificering

Tijdens de training worden vaardigheden afgetoetst. Gedurende het praktijkdeel wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht. Na afloop van de cursus ontvangt u bij positief resultaat een digitaal certificaat van deelname, plus 7 punten voor de nascholing code-95.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond, waar minimaal 4 uur aan gewerkt wordt.
Het praktijkgedeelte is dan nog 3 uur.

Lesdag en -tijd

Onze code-95 opleiding voor de EHBO, blended learning, wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 11.30 uur.
Het is ook mogelijk om een code-95 opleiding te volgen op een zaterdag, in overleg met de planning. De tijden zijn dan van 08.00 tot 11.00 uur of 11.00 tot 14.00 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor U21 EHBO chauffeurs blended learning. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring