Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

U23 digitale tachograaf blended learning

Fris je kennis op met de cursus digitale tachograaf. De digitale tachograaf registreert rij- en rusttijden, de afgelegde afstand, snelheid, verschillende soorten werkzaamheden en gegevens van de bestuurderskaart. Dit wordt bijgehouden om arbeidsomstandigheden van vrachtwagen- en buschauffeurs te verbeteren.

De cursus

De cursus heeft als doel dat de cursist leert om te gaan met de Digitale Tachograaf conform de wettelijke eisen. Hierbij wordt na de training van de cursist verwacht dat hij/zij foutloos de digitale tachograaf kan bedienen en hierbij rekening houdt met de arbeidstijdenwet om fouten en eventuele boetes te voorkomen. Tevens is de cursist op de hoogte van de werking van zijn/haar boordcomputer en de verwachtingen hier omtrent.

Inhoud van de cursus Digitale Tachograaf (leerdoelen)

De cursist frist basiskennis op en krijgt meer inzicht in de gevolgen omtrent beroepsgerichte situaties. In het praktijkgedeelte gaat de cursist zelf aan de slag om de betreffende vaardigheden op te frissen en te verbeteren.

Blended learning

Het eerste onderdeel van de training is een e-learning welke zelfstandig thuis kan worden gemaakt. De e-learning bestaat uit 4 uur training welke verspreid binnen 10 dagen voorafgaand aan het praktijk gedeelte moet worden volbracht.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor beroepschauffeurs die punten willen behalen voor hun code-95 nascholing, waarbij ze graag meer willen leren over het gebruik van de digitale tachograaf.

Certificering

Tijdens de training worden vaardigheden afgetoetst. Gedurende het praktijkdeel wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht. Na afloop van de cursus ontvangt u bij positief resultaat een digitaal certificaat van deelname, plus 7 punten voor de nascholing code-95.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond, waar minimaal 4 uur aan gewerkt wordt.
Het praktijkgedeelte is dan nog 3 uur.

Lesdag en -tijd

Onze code-95 opleiding voor digitale tachograaf, blended learning, wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 11.30 uur.
Het is ook mogelijk om een code-95 opleiding te volgen op een zaterdag, in overleg met de planning. De tijden zijn dan van 08.00 tot 11.00 uur of 11.00 tot 14.00 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor U23 digitale tachograaf blended learning. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring