VCA

Zoek een VCA cursus

De Arbowet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen daarom eisen dat uw personeel beschikt over het diploma Basisveiligheid VCA. Van leidinggevenden kunnen zij bovendien eisen dat zij het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden hebben behaald. Cijfers van het CBS geven aan dat aandacht voor veilig werken broodnodig is. Jaarlijks zijn er meer dan 150.000 werkenden betrokken bij een bedrijfsongeval. Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA diploma kunt u aantonen dat uw werknemers de benodigde kennis in huis hebben.

OTC organiseert VCA training in Someren en in Eindhoven. Na afloop van de training doet u direct digitaal examen waarmee u direct over de uitslag beschikt.

klik voor meer informatie en kosten op een gewenste cursus en schrijf eenvoudig in drie stappen direct in op uw gewenste datum en locatie!