VCA basis met eendaagse training

VCA

VCA basis CURSUS

Als u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is, dient u in het bezit van een VCA VOL certificaat te zijn. Ook als ZZP-er dient u VOL VCA gecertificeerd te zijn. In alle andere gevallen volstaat basisveiligheid,  ook bekend als B VCA.

In onze leerstof wordt uitgebreid ingegaan op alle verplicht gestelde onderwerpen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Tijdens de cursus worden o.a.. de volgende onderwerpen behandelt: wetgeving, ARBO, gevaarlijke stoffen, brand en explosie, elektriciteit, arbeidsmiddelen, werken op hoogte en  persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze VCA basis cursus is toegankelijk voor iedereen. Wij beschikken over heldere lesstof. Tijdens de training wordt alle lesstof op een interactieve manier behandelt en oefenen we met examen vragen. De training wordt op het einde van de dag direct afgesloten met een digitaal examen op onze locatie. U heeft direct de uitslag! Drie weken voor aanvang ontvangen onze deelnemers hun VCA boek of e-learning. De combinatie van zelfstudie en de eendaagse training bij OTC heeft reeds een hoog slagingspercentage bewezen!

STUDIEBELASTING EN DUUR

4 uur thuis studie, 7 uur praktijk

CERTIFICERING

Na afloop van de cursus legt u digitaal een examen af. Het examen bestaat uit kennis vragen en toepassingsgerichte vragen. Bij positief resultaat ontvangt u een VCA certificaat en pasje welke 10 jaar geldig is.

Deze cursussen komen ook in aanmerking voor Code 95, 7 nascholingsuren

INFORMATIE

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via info@otc-someren.nl.

DUUR VAN DE OPLEIDING

Thuis studie: 4 uur

(Zater)dagopleiding: 7 uur 
 

LESDAG EN -TIJD

Onze opleidingen en trainingen worden overdag aangeboden. De (zater)dagopleiding start om 08.30 uur tot 15.30 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

EXAMEN

Het Examen vangt aan om 16.00 uur. Het betreft een digitaal examen op onze locatie. U heeft direct de uitslag! U kunt op http://www.vcainfra.nl/vca/proefexamens/  meer informatie vinden over het examen en een examen oefenen.

 

CURSUSPRIJS

(Zater)dagopleiding :    197,50 euro

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Startdatum Variant Locatie
28 Maa 18 1522195200 Maart 08.30-16.30 OTC Someren
7 mei 18 1525651200 Mei 08.30-16.30 OTC Someren
12 Jun 18 1528761600 Juni 08.30-16.30 OTC Someren