Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wanneer je in het bezit bent van rijbewijs C (al dan niet met code 95) is dit uit te breiden met een rijbewijs E achter C, of korter gezegd: rijbewijs CE. 

Met het CE-rijbewijs mag je rijden op een vrachtwagen met aanhanger en op een trekker met oplegger combinatie. Je moet dus de categorie C op jou rijbewijs hebben staan en bij je hebben alvorens je gaat rijlessen en met examen voor het CE rijbewijs!!! 

Chauffeurs die achter de vrachtwagen een aanhangwagen c.q. trekker met oplegger of trailer willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te behalen. 

 

Deze rijopleiding in 2 dagen voor het vrachtauto rijbewijs met aanhangwagen wordt gegeven volgens een uniek en beproefd concept. 2 dagen ga jij op pad met jouw instructeur om alle kneepjes van het vrachtauto rijbewijs met aanhangwagen rijden op een Trekker Oplegger of wipkar onder de knie te krijgen.

Voor uw CE-rijbewijs hoeft u géén theorie-examen te doen, u kunt meteen met praktijklessen beginnen. 

De kosten voor deze unieke en complete 2-daagse opleiding bedragen 2215 euro exclusief BTW

 

2 daagse rijopleiding rijbewijs E achter C

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring