OTC erkend voor onderhoud blusmiddelen

02 juni 2021

OTC is deze week door het CIBV erkend als REOB gecertificeerd bedrijf voor het uit voeren van onderhoud aan blusmiddelen. OTC voldoet daarmee aan het CCV REOB (betekenis REOB: Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) certificatieschema, monteurs hebben ook de REOB opleiding gevolgd en Certoplan gecertificeerd.

De bedrijven die CIBV voor het schema positief heeft beoordeeld, moeten het CCV Certificatiemerk op de bekende gele onderhoudsetiketten afbeelden. Dit certificatiemerk op de gele onderhoudsetiketten is het herkenningsteken dat blusmiddelen onder certificatie zijn onderhouden.

De erkenning heeft als doel via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van het onderhoud door certificatie te ondersteunen. Het certificatieschema betreft het onderhoud aan kleine blusmiddelen zoals draagbare en verrijdbare blustoestellen, brandslanghaspels. Een erkend onderhoudsbedrijf kan de erkenning aantonen door middel van het certificaat.

Wilt u ook uw blusmiddelen door ons laten onderhouden, laat het ons dan weten. Wij zullen dit naar volle tevredenheid voor u uitvoeren!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.