Spiegelafstelplaats voorkomt ongelukken

14 april 2021

Ieder jaar vinden er in ons land tientallen ongevallen plaats in de dode hoek van vrachtwagens. Vaak met ernstige afloop. Ook leidt de dode hoek regelmatig tot manoeuvreerongelukken en -schades. Het is dus enorm belangrijk dat de spiegels van de vrachtwagen goed zijn afgesteld.

Als beroepschauffeur bent u zelf verantwoordelijk voor een goede spiegelafstelling. Met een juiste afstelling kunt u veel dode hoeken voorkomen. De afstelling is onder meer afhankelijk is van uw lengte en zithouding. Een spiegelafstelplaats daarbij een handig hulpmiddel.

OTC heeft een eigen spiegelafstelplaats welke wordt gebruikt bij de praktijk rijlessen C en praktische nascholingscursussen code 95.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.