Teambuilding kan verrassend leuk zijn!

28 juni 2019

Afgelopen week hebben twee groepen medewerkers van Alumero Finex een teambuildingstraining gevolgd bij OTC. Het doel van de teams was, als team beter te leren samenwerken en het team sterker maken. Een erg leuk teamuitje welke start met het ontsnappen uit een van de mooiste escaperooms in onze regio.Het team is ingesloten in een hotel en moet via verschillende opdrachten en ruimtes binnen 75 minuten zien te ontsnappen. Dit lukt alleen door goed samen te werken!

Vooraf zijn er negen teamrollen waaruit gekozen kan worden. Een teamrol is hoe iemand zich gedraagt in de samenwerking met anderen. Een Britse wetenschapper Belbin ontwikkelde deze teamrollen. Ieder teamlid neemt vooraf een rol aan welke het beste bij hem past. Alle activiteiten in de escaperoom worden met camera’s vastgelegd. Na afloop wordt er een evaluatie gehouden ondersteund met camera beelden. Het team krijgt inzichten over communicatie en filteren van informatie. Het team komt erachter hoe ieder teamlid individueel, maar ook als team functioneert. Kloppen de teamrollen welke vooraf zijn aangenomen?

Team Alumero, bedankt voor de leuke dag!!

Heb jij ook interesse deel te nemen met jouw team?

Langs een heerlijke lunch kunnen we je nog een ding beloven: het is zeker niet alledaags, saai en gemakkelijk! Voor het team dat zich graag laat uitdagen en denkt goed te kunnen functioneren onder tijdsdruk, is dit echt een absolute aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Op basis van de geconstateerde knelpunten dient een Plan van Aanpak te worden opgesteld. Het bedrijf voert actief veiligheidsbeleid als uitvoering aan het plan van aanpak wordt gegeven.

Levering, onderhoud en keuren van brandblussers verbandtrommels en AED’s

Regelmatig laten controleren, onderhoud aan en laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is belangrijk! OTC kan u hierin volledig ontzorgen. In een bezoek kunnen wij dit voor u uitvoeren! Hoe makkelijk kan het zijn! Voordelen van ons onderhoud; Alles onder een dak, u hoeft er niet meer naar om te kijken, korte lijnen, eigen Onderhoudsmonteur, bekend gezicht, onderhoud aan alle merken, kwaliteit, conform de huidige regelgeving, ook levering brandblussers, EHBO materialen en AED’s. Wat wilt u nog meer?