Teambuilding kan verrassend leuk zijn!

28 juni 2019

Afgelopen week hebben twee groepen medewerkers van Alumero Finex een teambuildingstraining gevolgd bij OTC. Het doel van de teams was, als team beter te leren samenwerken en het team sterker maken. Een erg leuk teamuitje welke start met het ontsnappen uit een van de mooiste escaperooms in onze regio.Het team is ingesloten in een hotel en moet via verschillende opdrachten en ruimtes binnen 75 minuten zien te ontsnappen. Dit lukt alleen door goed samen te werken!

Vooraf zijn er negen teamrollen waaruit gekozen kan worden. Een teamrol is hoe iemand zich gedraagt in de samenwerking met anderen. Een Britse wetenschapper Belbin ontwikkelde deze teamrollen. Ieder teamlid neemt vooraf een rol aan welke het beste bij hem past. Alle activiteiten in de escaperoom worden met camera’s vastgelegd. Na afloop wordt er een evaluatie gehouden ondersteund met camera beelden. Het team krijgt inzichten over communicatie en filteren van informatie. Het team komt erachter hoe ieder teamlid individueel, maar ook als team functioneert. Kloppen de teamrollen welke vooraf zijn aangenomen?

Team Alumero, bedankt voor de leuke dag!!

Heb jij ook interesse deel te nemen met jouw team?

Langs een heerlijke lunch kunnen we je nog een ding beloven: het is zeker niet alledaags, saai en gemakkelijk! Voor het team dat zich graag laat uitdagen en denkt goed te kunnen functioneren onder tijdsdruk, is dit echt een absolute aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Workshop Veiligheidsbewustzijn!

Op 3-10 organiseren wij een gratis workshop "Veiligheidsbewustzijn"

Veiligheid is een cultuur! Vind je het lastig om deze cultuur te veranderen? Wil je in een organisatie werken waar veiligheid écht op nummer 1 staat?

Schrijf je dan nu in voor de gratis workshop!

Voor wie?
Werkgevers, Managers, preventiemedewerkers, HRM functionarissen en medewerkers betrokken zijn bij uitvoering geven aan veiligheidsbeleid.