Teambuilding kan verrassend leuk zijn!

28 juni 2019

Afgelopen week hebben twee groepen medewerkers van Alumero Finex een teambuildingstraining gevolgd bij OTC. Het doel van de teams was, als team beter te leren samenwerken en het team sterker maken. Een erg leuk teamuitje welke start met het ontsnappen uit een van de mooiste escaperooms in onze regio.Het team is ingesloten in een hotel en moet via verschillende opdrachten en ruimtes binnen 75 minuten zien te ontsnappen. Dit lukt alleen door goed samen te werken!

Vooraf zijn er negen teamrollen waaruit gekozen kan worden. Een teamrol is hoe iemand zich gedraagt in de samenwerking met anderen. Een Britse wetenschapper Belbin ontwikkelde deze teamrollen. Ieder teamlid neemt vooraf een rol aan welke het beste bij hem past. Alle activiteiten in de escaperoom worden met camera’s vastgelegd. Na afloop wordt er een evaluatie gehouden ondersteund met camera beelden. Het team krijgt inzichten over communicatie en filteren van informatie. Het team komt erachter hoe ieder teamlid individueel, maar ook als team functioneert. Kloppen de teamrollen welke vooraf zijn aangenomen?

Team Alumero, bedankt voor de leuke dag!!

Heb jij ook interesse deel te nemen met jouw team?

Langs een heerlijke lunch kunnen we je nog een ding beloven: het is zeker niet alledaags, saai en gemakkelijk! Voor het team dat zich graag laat uitdagen en denkt goed te kunnen functioneren onder tijdsdruk, is dit echt een absolute aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Onze Kernwaarde: Enthousiast

Achter OTC schuilt een jong, enthousiast, gepassioneerd team met veel kennis en aandacht voor de klant en geeft iedereen een warm welkom. Ieder teamlid met een eigen expertise, staat voor u klaar om te helpen bij het verwezenlijken van uw behoeften op het gebied van veiligheid. Ons doel: op vriendelijke maar professionele werkwijze onze relaties volledig ontzorgen!

Onze Kernwaarde: Respectvol

Respectvol naar collega’s en klanten door je in iemand anders te verplaatsen, en je te gedragen op een manier waaruit blijkt dat je de ander serieus neemt. Respectvol zijn betekent dat je de mening, tijd en ruimte van anderen waardeert en altijd vriendelijk en beleefd blijft.

Onze Kernwaarde: Laagdrempelig

Veiligheid is een cultuur. We hebben onszelf als doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

Onze Kernwaarde: Betrokken

Al onze medewerkers zijn Betrokken én bevlogen medewerkers, niet vanzelfsprekend door de toegenomen individualisering. Onze medewerkers leveren een ongekende hoge toegevoegde waarde door hun vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn richting onze klanten. Onze medewerkers voelen zich verbonden met uw organisatie.

Onze Kernwaarde: Onderscheidend

Het vermogen ons te onderscheiden komt voort uit ons concept relaties op te bouwen met onze klanten en deze naar wens volledig te ontzorgen aangaande veiligheid binnen de vastgestelde kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en lokale samenwerking, waarmee wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.