Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Update na persconferentie 18-12, trainingen kunnen doorgaan.

Geplaatst op 19 december 2021

Het zal je niet zijn ontgaan: Nederland is sinds vandaag weer in lockdown. De gevolgen voor cursussen, trainingen, theorie- en praktijkexamens zijn minimaal, onze locatie mag gewoon open blijven, binnen de geldende regels van de Rijksoverheid.

Dit heeft te maken met twee uitzonderingen waaronder wij vallen: 1. Examens mogen doorgaan 2. Cursussen, trainingen die noodzakelijk zijn voor uitoefening van je beroep en/of belangrijk zijn voor de bedrijfsveiligheid vallen onder essentiële dienstverlening. Dus alle geplande rijlessen, intern trasport zoals heftruck, maar ook cursussen code 95, BHV, EHBO, VCA, of andere trainingen in het kader van Arbo/veiligheid gaan daarom gewoon door. Uiteraard houden we ons hierbij aan de 1,5 meter afstand, werken we in kleine groepjes, ventileren we voldoende en zijn mondkapjes verplicht. Was je handen regelmatig en bij binnenkomst en blijf thuis als je ziek bent!

Cursussen, trainingen, theorie- en praktijkexamens gaan door. Onze locatie mag gewoon open blijven, binnen de geldende regels van de Rijksoverheid.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring