Update nieuwe maatregelen 14-12-2020

14 december 2020

Geachte relaties,

Tijdens de persconferentie van maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. OTC neemt ook haar maatregelen in verband met het Corona virus. Alle klassikale (contact) trainingen gaan niet door. Ook kunnen er geen theoriecursussen voor de code 95 verzorgd worden. Deze maatregel sluit aan bij de sluiting van de scholen en het CBR. Hoelang deze maatregelen gelden is nog niet bekend. Op dinsdag 12 januari 2021 volgt een nieuwe persconferentie en verwachten wij meer duidelijkheid te kunnen geven.

Onderdelen van opleidingen die op afstand plaatsvinden (thuisleren via de computer), kunnen een alternatief bieden. Dit houdt in dat in plaats van klassikale training een thuisstudie ter voorbereiding wordt aangeboden met een e-learning. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe verder?

Het stopzetten van onze (nascholing)cursussen is een vervelende maatregel die ons allemaal hard treft. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk door te laten gaan binnen de nieuwe maatregelen en de service te blijven bieden die u van ons gewend bent. Onze excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

Mocht u nog vragen hebben over het voorgaande, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via 0493-782287 of mail naar info@otc-someren.nl

Met vriendelijke groet,

Team OTC

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.