Vacature rij instructeur C / CE

02 juni 2021

Ben jij rij instructeur categorie C/CE, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze nieuwe tak rijopleidingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve rij instructeur C/CE. Kun jij leerlingen enthousiasmeren, ervoor zorgen dat ze een kwaliteitsopleiding krijgen, waarmee ze goed voorbereid naar hun examen gaan, de eerste keer slagen en veilige kilometers kunnen gaan maken?

Het is een uitdagende functie en je komt te werken binnen een gezellige, gezonde organisatie met een collegiale werksfeer. Je wordt ons intern aanspreekpunt en adviseur van de leerling. Je draagt zorg voor een gedegen voorbereiding op het examen.

Ben je een rij instructeur voor de vrachtwagen en heb je de ambitie om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen? In deze functie ben je ook betrokken als docent bij de theorieopleidingen en vakken voor de Code95. Je bewaakt samen met ons de kwaliteit en de lesplannen en begeleid externe instructeurs daar waar nodig.

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldige WRM bevoegdheidspas categorie C/CE of bereid deze te halen.
  • Je bent flexibel, enthousiast, legt makkelijk contacten en je hebt een klantvriendelijke, resultaatgerichte instelling.
  • Je neemt verantwoordelijkheid, toont initiatief en bent ondernemend.
  • Je bent bereid om afwisselend ook op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?

Het betreft een zelfstandige functie waar je op basis van ambitie jezelf in de breedte kunt ontwikkelen. We werken in een gezellig en informeel team van enthousiastelingen. De functie is afwisselend, en bied veel uitdagingen. Wij hebben de beschikking over een DAF CF 290 FA lesvoertuig. Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring en krijgt mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Raymond Oussoren via raymond@otc-someren.nl of T. 0493-782287

Solliciteren?

Ben jij de gemotiveerde kandidaat voor deze uitdagende functie?

Stuur dan je CV met motivatie naar:

OTC opleidings- en trainingscentrum Someren

Trasweg 9

5712 BB Someren-eind

raymond@otc-someren.nl

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.