Werken bij OTC

Gezocht!

(Freelance) Instructeurs!

Taakgebied: BHV/intern transport/code 95

OTC opleidings- en trainingscentrum is op zoek naar instructeurs voor Arbotrainingen zoals BHV, VCA, Heftruck, Hoogwerker, NEN3140 trainingen en code 95 opleidingen. Klanten van OTC kunnen voor alle veiligheidsopleidingen bij ons terecht, ook voor advies op het vlak van RI&E, advies controle/ levering van brandbestrijdingsmaterialen en organisatie van de BHV. Jaarlijks leiden wij vele cursisten op, in ons trainingscentrum, als ook incompany.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar;

 

 

 

 

 

enthousiaste (freelance) instructeur BHV

Functieomschrijving:

Als instructeur verzorgt u trainingen op onze locatie, maar ook in company door heel Nederland.

Wij zoeken:

Instructeurs welke met enthousiasme training kunnen verzorgen. U heeft ervaring in lesgeven en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, U kunt zich aanpassen aan diverse doelgroepen. Beschikt u over de diploma’s instructeur EHBO oranje kruis / NRR en / of NIBHV nodigen wij u graag uit te reageren.

Daarnaast zoeken wij nog (freelance) instructeurs voor onderstaande trainingen;

  • heftruck, reachtruck, hoogwerker
  • digitale tachograaf
  • ADR
  • Rij-instructeur met geldig WRM-certificaat, of geldig PTN-certificaat.

 

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

19 juni 2019

Arbotraining met of zonder e-learning in het Nederlands, Engels en Pools!

OTC beschikt over een persoonlijke en flexibele digitale leeromgeving. Digischool van OTC is een modulair opgebouwde leeromgeving waarin cursisten in één omgeving toegang hebben tot de tools en de applicaties die zij nodig hebben voor hun cursus. En waar zij - onafhankelijk van tijd of plaats - altijd toegang toe…

Onze Kernwaarde: Enthousiast

Achter OTC schuilt een jong, enthousiast, gepassioneerd team met veel kennis en aandacht voor de klant en geeft iedereen een warm welkom. Ieder teamlid met een eigen expertise, staat voor u klaar om te helpen bij het verwezenlijken van uw behoeften op het gebied van veiligheid. Ons doel: op vriendelijke maar professionele werkwijze onze relaties volledig ontzorgen!

Onze Kernwaarde: Respectvol

Respectvol naar collega’s en klanten door je in iemand anders te verplaatsen, en je te gedragen op een manier waaruit blijkt dat je de ander serieus neemt. Respectvol zijn betekent dat je de mening, tijd en ruimte van anderen waardeert en altijd vriendelijk en beleefd blijft.

Onze Kernwaarde: Laagdrempelig

Veiligheid is een cultuur. We hebben onszelf als doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

Onze Kernwaarde: Betrokken

Al onze medewerkers zijn Betrokken én bevlogen medewerkers, niet vanzelfsprekend door de toegenomen individualisering. Onze medewerkers leveren een ongekende hoge toegevoegde waarde door hun vastberadenheid, proactieve ondersteuning en kwaliteitsbewustzijn richting onze klanten. Onze medewerkers voelen zich verbonden met uw organisatie.

Onze Kernwaarde: Onderscheidend

Het vermogen ons te onderscheiden komt voort uit ons concept relaties op te bouwen met onze klanten en deze naar wens volledig te ontzorgen aangaande veiligheid binnen de vastgestelde kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en lokale samenwerking, waarmee wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.