Werken bij OTC

Gezocht!

(Freelance)Instructeurs!

Taakgebied: BHV/intern transport/code 95

OTC opleidings- en trainingscentrum is op zoek naar instructeurs voor Arbotrainingen zoals BHV, VCA, Heftruck, Hoogwerker, NEN3140 trainingen en code 95 opleidingen. Klanten van OTC kunnen voor alle veiligheidsopleidingen bij ons terecht, ook voor advies op het vlak van RI&E, advies controle/ levering van brandbestrijdingsmaterialen en organisatie van de BHV. Jaarlijks leiden wij vele cursisten op, in ons trainingscentrum, als ook incompany.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar;

enthousiaste (freelance) instructeur BHV.

  • Functieomschrijving:

Als instructeur verzorgt u trainingen op onze locatie, maar ook in company door heel Nederland.

  • Wij zoeken;

Instructeurs welke met enthousiasme training kunnen verzorgen. U heeft ervaring in lesgeven en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, U kunt zich aanpassen aan diverse doelgroepen. Beschikt u over de juiste diploma’s?instructeur EHBO oranje kruis / NRR en / of NIBHV nodigen wij u graag uit te reageren.

Daarlangs zoeken wij nog (freelance) instructeurs voor onderstaande trainingen;

Instructeur Heftruck, reachtruck, hoogwerker, Instructeur digitale tachograaf, Instructeur ADR, Rijinstructeur met geldig WRM-certificaat, of geldig PTN-certificaat.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons!

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van OTC-Someren

05 februari 2018

Even voorstellen

Mijn naam is Heidi van de Mortel en woon in Asten samen met mijn man en 2 dochters. Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij OTC als medewerkster op kantoor. Hiervoor heb ik 1 jaar gewerkt bij Hago in Eindhoven als medewerker servicedesk waar ik voornamelijk B2B contact had. Daarvoor…

Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

De risico inventarisatie en evaluatie is een wettelijke verplichting conform artikel van de arbowet. Concreet betekent dit dat ieder bedrijf de mogelijke gevaren van de werkzaamheden moet inventariseren. Met het inventariseren en evalueren van de risico's worden de knelpunten in het bedrijf in kaart gebracht en schriftelijk vastgelegd.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

BHV als burgerhulpverlener

BHV als burgerhulpverlener

Bent u BHV’er? Dan weet u wat u moet doen bij een hartstilstand, want u heeft tijdens de BHV cursus leren reanimeren. U kunt iemand een levenskans bieden door als burgerhulpverlener deel uit te maken van een 6-minutenzone in uw eigen buurt. Word ook burgerhulpverlener en meld u nu aan. Geef bij Opleider aan dat u de reanimatietraining via OTC heeft gevolgd.

Snelcursus EHBO?

Heb je geen tijd voor het volgen van een uitgebreide EHBO cursus? Wil je alleen de meest voorkomende handelingen leren? Maak kennis met onze modulaire opbouw van een EHBO cursus, We beginnen met de 7 meest voorkomende ongevallen, gecertificeerd door het Rode Kruis.

1) EHBO snelcursus
2) Reanimatie met AED training
3) Schakelmodule basis EHBO
4) uitgebreide EHBO

Bedrijfshulpverlening verplicht?

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te hebben en moet goed voorbereid zijn op ongevallen. Wij hebben daar alle kennis en ervaring voor in huis. Naast onze BHV cursus en andere BHV opleidingen stellen we daarom graag informatie beschikbaar.

Kijk eens rond op de site en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij u van dienst kunnen zijn met onze dienstverlening.

Geldigheidsduur certificaat BHV

De Arbowet stelt dat BHV maximaal 2 jaar geldig is. Gesteld wordt wel dat de werkgever zelf verantwoordelijk is om kennis & vaardigheden op peil te houden en dient hiervan bewijslast te kunnen overleggen. Door de bedrijfshulpverlener jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan (in veel gevallen) te voldoen aan deze verplichting. Met een BHV diploma van 1 jaar is de werkgever dus (bijna) altijd "Arboproof". Op die manier bewijst de werkgever serieus om te gaan met de Arbowet en met de veiligheid van alle betrokkenen.