Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrachtwagenchauffeur worden?

Dat kan bij OTC!

OTC biedt een uniek omscholingstraject tot vrachtwagenchauffeur. Samen met DHL, Hoefnagels en Kanters maakt OTC het mogelijk om jezelf nu aan de hand van de SOOB regeling om te scholen tot chauffeur, om vervolgens direct aan de slag te kunnen. Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend naar onze open dag!

Hoe ziet dit omscholingstraject eruit?

Jij meld jezelf aan via OTC Rijopleidingen. Wij gaan samen met jou kijken naar het bedrijf waar jij jezelf over 3 maanden ziet werken. Samen kijken we naar jou persoonlijke wensen en eisen als het gaat over jou toekomstige werkgever. Je wordt vervolgens voorgesteld aan jou toekomstige werkgever om daarna een passend opleidingstraject in te plannen. Binnen 3 maanden kun je je rijbewijs al ophalen! Na het behalen van jou rijbewijs, kun je direct de weg op.

Hoe kijk jij tegen het chauffeursberoep aan?

Een werkdag bij DHL, Hoefnagels of Kanters ziet er namelijk zo uit:

  • Dagelijks veel contact met leveranciers
  • Leuke onderlinge sfeer tussen collega’s
  • Iedere avond in je eigen bed
  • Mogelijkheden tot parttime dienstverbanden
  • Maar ook de mogelijkheid om, aan de hand van + 40 uur, bij te verdienen tot bedragen van €3.500 bruto per maand.

Open dag!

We willen jou graag meer vertellen over het opleidingstraject op onze open dag op 27 November 2022 van 11:00 – 16:00 aan de Trasweg 9 in Someren.
DHL, Hoefnagels en Kanters zullen hier ook bij aanwezig zijn! Op deze manier kom je meteen in contact met jou toekomstige werkgever.
Ontdek wat een baan als beroepschauffeur voor jou inhoud!

Heb je alvast vragen over het opleidingstraject? Je kunt contact opnemen met Lisa door te bellen naar 0493-782287 of een mailtje te sturen naar rijopleidingen@otc-someren.nl.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring