Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Opleiden en werken in transport en logistiek

Heb jij een passie voor vrachtauto’s? Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? Het échte werk… Laadstations, smalle straatjes, rotondes, het zijn dé situaties waar je als vrachtwageninstructeur al jouw vaardigheden kunt laten zien en moet aanwenden.

Of wil jij werken in een magazijn met leuke collega’s. Bestellingen klaarmaken, machines bevoorraden, laden lossen van vrachtwagens met hef-reachtrucks, zijladers of smalle gangentrucks? Lees dan snel verder!

Wil jij switchen van Baan of zoek jij een leuke baan in de transport & logistiek sector?

Bij OTC is het mogelijk om alle Transport & Logistiek opleidingen te volgen. Alle Transport & Logistiek gerelateerde bedrijven in Brabant zuid oost kunnen bij OTC terecht voor alle rijopleidingen, bij- en na scholingen t.b.v. Code 95. Wil jij  in een magazijn gaan werken, dan kunnen wij jou bijvoorbeeld opleiden of omscholen tot Hef-reachtruck chauffeur? Onze klanten zijn op zoek naar jou! Wil jij vrachtwagenchauffeur worden en ben jij al in het bezit van een C of CE rijbewijs, maar heb je nog geen ervaring als vrachtwagenchauffeur? Wij kunnen je helpen met het behalen van jouw basis kwalificatie code 95 en in contact brengen met transport bedrijven welke chauffeurs zoeken. OTC kan je ook helpen met het halen van het CE rijbewijs. Na het behalen van het benodigde rijbewijs of de Code 95 kunnen wij helpen dat je direct kunt starten in jouw droombaan bij één van onze klanten.

 

Funles of een dagje meedraaien op de vrachtauto?

Wil jij eens ervaren hoe het daadwerkelijk voelt om een grote vrachtauto te besturen? Daadwerkelijk ervaren wat een vrachtwagenchauffeur tijdens zijn werk allemaal meemaakt? Wil jij eens een dag meerijden met een vrachtauto of een proefles met onze lesvrachtauto maken? Laat het ons weten en wij gaan kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

IN VIJF STAPPEN NAAR JOUW DROOMBAAN

  1. De intake. We gaan met jou in gesprek en kijken, samen met jou, of een toekomt als chauffeur voor jou is weggelegd.
  2. De rijtest. Samen met een instructeur doe je een rijtest. De instructeur beoordeelt of jij geschikt bent als chauffeur en doet een inschatting van het aantal lesuren dat je nodig zult hebben. Zie jij het nog steeds zitten?
  3. Na de intake en de rijtest gaan wij samen met jou kijken naar jouw interesses en mogelijkheden en gaan wij jou voorstellen bij een of meerdere van onze relaties. Is er een match? Samen gaan we afspraken maken over het opleidingstraject en de kosten.
  4. De opleiding. Je vrachtwagenrijbewijs halen is niet niks. Theorie én praktijk zijn behoorlijk pittig. Maar voor een doorzetter als jij is dat geen enkel probleem!  Heb je je rijbewijs CE eindelijk binnen? Dan kun je aan de slag bij een werkgever die bij jou past!
  5. Na een interne inwerkperiode begint het echte werk. Lekker kilometers maken op jouw vrachtauto en ervaring opdoen!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring