Workshop Veiligheidsbewustzijn “Bewust nemen van aanvaardbare risico’s”

29 augustus 2019

 Even wat vragen;

Is ondernemen risico lopen? Neemt uw organisatie bewust risico’s?! Hoe vertaal je een veiligheidsbeleid naar een veiligheidsbewuste organisatie? Is jouw Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) actueel, maar weet je dat je er nog veel meer mee zou kunnen? Zijn het aantal incidenten en (bijna)ongevallen nog steeds hoog? Constateer je in de praktijk nog vaak gevaarlijke situaties of onveilige handelingen? Gaat het soms maar net goed?

Zet dit je aan het denken?

Veiligheid is een cultuur! Vind je het lastig om deze cultuur te veranderen? Wil je in een organisatie werken waar veiligheid écht op nummer 1 staat?

Werk jij voor, of ben jij onderdeel van een managementteam waar het veiligheidsbewustzijn voorop staat en jij alle ruimte krijgt om dit te organiseren? Niet? Hoe zou het voelen om vanuit de RI&E duidelijke stappen te maken om veiligheid naar een hoger level te brengen!

Wat maakt dat het veiligheidsbewustzijn nog niet écht lekker loopt?

Wil je antwoord op deze vragen? Schrijf dan nu in voor onze workshop!

Wat leer je tijdens deze workshop?

Gewone taal, ervaringen delen en met oplossingen naar huis die werken. In deze workshop gaat alle aandacht naar het antwoord te vinden hoe we jouw bedrijf Veiligheid bewuster kunnen maken.

Voor wie?

Werkgevers, managers, preventiemedewerkers, HRM functionarissen en medewerkers betrokken zijn bij uitvoering geven aan het veiligheidsbeleid.

Kosten?

Deelname is kosteloos!

Wanneer?

3 oktober van 15.00 – 17.00 uur

Inschrijven?

Het maximaal aantal deelnemers is 15, schrijf dus snel in! Vol=vol.

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe?

Laat het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur uitvoeren door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Alles onder 1 dak, hoe makkelijk kan het zijn!

Op zoek naar een leverancier voor uw BHV materialen?

Voor (veiligheids-) pictogrammen en EHBO materialen zoals verbandtrommels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een AED? OTC heeft het dealer-schap van de Philips AED. Hiermee kunnen we voor een goede prijs een kwalitatieve AED leveren.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting?

Voor een adequate uitvoering van de RI&E beschikken wij over een brede ervaring, waardoor wij een vaste aanpak kennen, alsmede een deskundige passende systematiek. Graag zijn wij u hierbij van dienst.