Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Advies

Met een klein, jong en enthousiast team kunnen wij langs het verzorgen van trainingen en opleidingen onze klanten  ook adviseren en voor uitvoering zorgdragen, bij alle Arbo zaken zoals opstellen van een RI&E tot maken van bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en plattegronden.

OTC kan ook uw leverancier voor al uw brandbeveiligingsmiddelen voor in, op en aan alle gebouwen en werkruimten. Denk hierbij aan een productiehal, kantoor, computerruimte of kantine. Naast de levering en plaatsing van alle noodzakelijke en wettelijk voorgeschreven materialen, geeft OTC ook praktisch advies, voert de wettelijk voorgeschreven controles uit en pleegt het noodzakelijke onderhoud en reparatie.

VEILIGHEID IS EEN CULTUUR!

Wij geven advies omtrent alle ARBO zaken. Cursisten moeten kunnen leren in een veilige leeromgeving die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk van de cursisten. Maar ook op de wettelijke kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Veiligheid is een cultuur. Onze trainingen zijn gericht op zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken, krijgt een cursist zelfvertrouwen. Hiermee zal deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

SAMENWERKEN MET OTC BETEKENT ALLES ONDER ÉÉN DAK. 

Met een klein, jong en enthousiast team kunnen wij langs het verzorgen van trainingen en opleidingen onze klanten ook adviseren en voor uitvoering zorgdragen Dit bij alle Arbo zaken zoals het opstellen van een RI&E tot het maken van bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en plattegronden.

Het belang van de klant staat binnen OTC centraal. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij verzekeren u van korte communicatielijnen, met collega’s die u te allen tijde telefonisch te woord kunnen staan.

Onze collega’s zullen u op de hoogte houden van mogelijke veranderingen in de wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de markt. Dit met als doel om hier gezamenlijk zo goed mogelijk op in te kunnen spelen.

(veiligheid)Materialen

OTC kan ook uw leverancier voor al uw brandbeveiligingsmiddelen voor in, op en aan alle gebouwen en werkruimten. Denk hierbij aan een productiehal, kantoor, computerruimte of kantine. Naast de levering en plaatsing van alle noodzakelijke en wettelijk voorgeschreven materialen, geeft OTC ook praktisch advies. OTC voert de wettelijk voorgeschreven controles uit en pleegt het noodzakelijke onderhoud en reparatie.http://www.otc-someren.nl/catalogus/

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring