Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Materialen

Wij hebben een assortiment eerste hulp- en BHV materialen voor uw organisatie. Pleisters en verbandmiddelen maar denk ook aan zaklampen en portofoons. Elke BHV organisatie is weer anders georganiseerd en zal de middelen hierop af moeten stemmen. Welke middelen u nodig heeft komt voort uit de risico inventarisatie en evaluatie.

Elke BHV organisatie is weer anders georganiseerd en zal de middelen hierop af moeten stemmen. Welke middelen u nodig heeft komt voort uit de risico inventarisatie en evaluatie. Hier kan bijvoorbeeld uitkomen dat het nodig is om oogspoelstation te hebben of bij risico om op verbranding is het goed om producten in de verbandkoffer te hebben voor eerste hulp bij brandwonden zoals een Burnshield kompres.

Bij de keuze van de middelen helpen wij u graag met een goed advies. De organisatie maximaal voorbereiden voor het geval er toch iets gebeurt!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring