Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

(kinder) EHBO

Weet jij hoe je Eerste Hulp moet verlenen? De juiste EHBO-kennis is voor iedereen van levensbelang. Een cursus EHBO leert je om optimaal eerste hulp te verlenen. Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarin een ander (dringend) hulp nodig heeft. Dankzij de kennis die je tijdens een cursus EHBO opdoet, ben je altijd goed voorbereid.

Veel cursussen zijn te volgen als volledige klassikale training of in een Blended Learning variant. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) waarin kandidaten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voorbereiden op het praktijk gedeelte. Kandidaten worden toegelaten tot het praktijk gedeelte als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. Door de voorbereiding middels thuisstudie wordt er geen theorie meer gedoceerd tijdens de training en gaat de instructeur praktisch aan de slag met de kandidaten. Het klassikale gedeelte kan daarmee worden verkort.

EHBO cursus bij OTC

  • Erkende certificering
  • Cursus op jouw of onze locatie
  • Praktijk gerichte cursus
  • Persoonlijk contact

Weet jij hoe je Eerste Hulp moet verlenen? De juiste EHBO-kennis is voor iedereen van levensbelang. Een cursus EHBO leert je om optimaal eerste hulp te verlenen. Dit betekent dat je leert om zowel bij kleine verwondingen goed op te treden, en dat je leert om levensreddend te handelen zoals reanimeren met gebruik van een AED. Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarin een ander (dringend) hulp nodig heeft. Dankzij de kennis die je tijdens een cursus EHBO opdoet, ben je er echter altijd goed voorbereid.

Tijdens de EHBO-cursus leer je niet alleen hoe je moet ingrijpen. Je leert ook om rustig te reageren en de situatie te bekijken op afstand. Doordat je weet wat je moet doen, blijf je een stuk rustiger in een crisissituatie. Niet alleen beter voor jezelf, maar je voorkomt ook paniek bij anderen en je kunt beter hulp verlenen.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring