Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

BHV herhaling dagcursus

De BHV dagcursus is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een (geldig) BHV certificaat en dit wil verlengen, zonder e-learning.

De cursus

Het praktijkdeel bestaat uit de onderdelen; Eerste Hulp (“Niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “Spoedeisende Eerste Hulp”), brandbestrijding en ontruiming. Onze instructeurs proberen zoveel mogelijk praktijk simulaties te laten aansluiten op de praktijk van de deelnemers. De praktijkoefeningen worden elke les weer anders gemaakt, afhankelijk van de praktijksituatie van de deelnemers.

Doelgroep

De BHV dagcursus is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een (geldig) BHV certificaat en dit wil verlengen. Een geldig BHV certificaat is vereist om deel te nemen.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt u een digitaal certificaat, welke één jaar geldig is.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Er is geen voorbereiding vereist voorafgaand aan de cursus.
Het praktijkgedeelte is een hele dag.

Lesdag en -tijd

Onze BHV-opleiding wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 16.00 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor BHV herhaling dagcursus. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring