Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verbandkoffers en vullingen

Het verlenen van eerste hulp komt altijd onverwacht en juist daarom is het belangrijk dat de EHBO-artikelen die bij u thuis of op het werk nodig kunnen zijn, dan ook echt aanwezig zijn.

EHBO-BHV KOFFER MODULAIR ORANJE KRUIS

De verbandset BHV is een uitstekende vulling met alle benodigdheden voor één werkunit. De verbandset bestaat uit drie modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt en kunnen wij op afstand services. Afmeting: 26 x 33 x 12 cm.

Neem contact op

VULLING COMPLEET VOOR EHBO-BHV VERBANDTROMMEL

De verbandset bestaat uit drie modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

Neem contact op

HACCP VERBANDTROMMEL

De verbandset HACCP is gericht op gebruik in de horeca en voedselindustrie. Deze set bevat detecteerbare pleisters die voldoen aan de HACCP standaard. BHV HACCP verbandkoffer met wandbeugel, afmeting: 32 x 22,5 x 12 cm.

Neem contact op

VULLING COMPLEET VOOR HACCP TROMMEL

De verbandset bestaat uit modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

Neem contact op

EHBO - BHV KINDERVERBANDSET ORANJE KRUIS

Deze kinderverband set is een uitstekende EHBO-BHV koffer met alle benodigdheden voor b.v. kinderdagverblijven. De set is voorzien van een aanvullende module speciaal voor kinderen. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

Neem contact op

VULLING VOOR KINDERVERBANDSET

De verbandset bestaat uit modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

Neem contact op

CHAUFFEUR TROMMEL

In steeds meer Europese landen is het verplicht om een verbandset in de auto te hebben. Deze set voldoet aan de Europese richtlijnen. Met deze universele verbandset bent u altijd voorzien van al het noodzakelijke materiaal wanneer u onderweg problemen krijgt. Chauffeurstrommel Internationaal met wandbeugel, afmeting: 26 x 17 x 8 cm.

Neem contact op

VULLING VOOR CHAUFFEUR TROMMEL

Met deze universele verbandset bent u altijd voorzien van al het noodzakelijke materiaal wanneer u onderweg problemen krijgt.

Neem contact op

De verbandset BHV is een uitstekende vulling met alle benodigdheden voor één werkunit.

De OTC BHV verbandkoffers zijn goedgekeurd door het Oranje Kruis. De verbandset sluit aan bij de vaardigheden van een bedrijfshulpverlener, maar ook zonder specifieke EHBO-kennis is de verbandset te gebruiken voor het verzorgen van kleine verwondingen. De verbandset bestaat uit modules die los van elkaar te gebruiken en te vervangen zijn. Doordat elke module apart verzegeld is kan er snel gezien worden welke module is gebruikt. Binnen 60 seconden is de koffer gecontroleerd en weer actueel.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring