Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

BHV herhaling blended learning

Bij OTC heb je wekelijks keuze uit een verscheidenheid aan BHV trainingen. Of het nu gaat om een basiscursus, of herhaling, deze bieden we allebei aan in verschillende vormen.

De cursus

Bij OTC heb je wekelijks keuze uit een verscheidenheid aan BHV trainingen. In één dag leer jij hoe je eerste hulp kunt bieden, niet spoedeisend maar ook reanimeren met gebruik van een AED. Je leert omgaan met diverse blusmiddelen bij diverse soorten branden. Ook krijg je tools mee hoe jij een pand effectief en efficiënt kan ontruimen.

De BHV herhaling is een Blended Learning variant. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een praktijk toetsmoment. Met het e-learning programma bereiden kandidaten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de praktijkopleiding.

Kandidaten worden toegelaten tot de praktijktoetsing als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

Bij de herhalingscursus wordt de cursist bijgeschoold gedurende 4 uur (een dagdeel).

De kandidaat wordt na afloop direct op de hoogte gebracht van het resultaat. Zijn alle onderdelen positief beoordeeld en goed beoefend? Dan ontvangt de kandidaat meteen zijn/haar digitale certificaat.

Doelgroep

De BHV herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een (geldig) BHV certificaat en dit wil verlengen.

Certificering

Indien geslaagd ontvangt de kandidaat een digitaal certificaat welke één jaar geldig is. De gegevens van het examen en het certificaat worden geregistreerd in uw kandidaten dashboard. (AVG van toepassing). De kandidaat krijgt een melding wanneer het certificaat klaar staat en wordt uitgenodigd voor een digitale evaluatie.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

 

 

 

Studiebelasting en duur

Voorafgaand aan de cursus dient er een e-learning te worden afgerond.
Het praktijkgedeelte duurt een dagdeel (ochtend óf middag).

Lesdag en -tijd

Onze BHV herhaling opleiding met e-learning worden overdag aangeboden tussen 08.30 en 12.30 uur of 13.00 tot 17.00 uur, doordeweeks.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten contact met ons op.

Inschrijven

Schrijf je in voor BHV herhaling blended learning. Vul onderstaand formulier in:

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring