Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ploegleider

Een Ploegleider BHV geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt ervoor dat het BHV team geoefend wordt en blijft. De Ploegleider draagt tevens zorg voor het beheer en de controle van de BHV middelen. De Ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV certificaat. Deze cursus bieden wij aan als basiscursus en herhaling.

De cursus

Een Ploegleider BHV geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt ervoor dat het BHV team geoefend wordt en blijft. De Ploegleider draagt tevens zorg voor het beheer en de controle van de BHV middelen. De Ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV certificaat.

Deze cursus bieden wij aan als basiscursus en herhaling. Voor de cursus is een geldig BHV-certificaat vereist.

Doelgroep

De cursus Ploegleider BHV is bedoeld voor BHV’ers welke op een efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers moeten geven bij het bestrijden van een calamiteit en dient ervoor te zorgen dat het BHV team geoefend wordt en blijft.

Certificering

Gedurende beide lesdagen wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht. De training wordt afgesloten met een theorie-examen bestaande uit meerkeuzevragen. Bij goed gevolg ontvangt de cursist het digitale diploma Ploegleider welke één jaar geldig is. De cursist dient zich legitimeren.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Wanneer het gaat om een basiscursus is een volledige lesdag verreist plus een voorbereiding middels lesboek of e-learning.
Wanneer het gaat om een herhaling, volstaat alleen de volledige lesdag.

Lesdag en -tijd

Onze opleiding Ploegleider wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 16.30 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Inschrijven

Schrijf je in voor Ploegleider. Vul onderstaand formulier in:

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring