Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons team

Talent, dat is iets van onszelf, iets waar wij goed in zijn! Onze overtuiging als medewerker, als team, als organisatie, onderdeel van het grote geheel. Het fundament van onze organisatie, wie we zijn, hoe we dingen doen en waarom we dingen zo doen.

Serge Koks
(Rij)instructeur
Raymond Oussoren
Instructeur / oprichter

Raymond is met Rianne oprichter van OTC. Met zijn veiligheidsachtergrond maakt hij van veiligheid een leuk onderwerp. Hij gebruikt zijn praktische ervaring om met klanten te sparren. Buiten werk gaat hij graag hardlopen en met de camper weg.

Bobbie
Onze kantoor hond

Bobbie is altijd vrolijk en zal je met al zijn enthousiasme vanuit zijn werkplek begroeten. Zijn specialiteiten zijn stressvermindering, betere productiviteit, inspiratie, meer contact tussen collega's, helpen met nieuwe talenten ontwikkelen.

Rianne Oussoren
Administratie

Rianne is veelzijdig. Als ze binnenkomt is het gedaan met de rust. Ze gaat graag met je in gesprek, houd de eindjes binnen ons team aan elkaar. Onze sparringpartner welke in haar vrije tijd graag gaat sporten, borreltje drinken of lekker koken.

Heidi van de Mortel
Medewerker bedrijfsbureau

Heidi vormt een onmisbare schakel in ons team. Ze zet de puntjes op de i en zorgt dat de administratieve processen goed verlopen. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis met haar gezin of een borreltje met vriendinnen!

Jacqueline Konings
Medewerker bedrijfsbureau

Wanneer je een vraag hebt over een van onze rijopleidingen is Jacqueline degene bij wie je moet zijn. Jacqueline is het hele jaar te vinden op kantoor, behalve met de carnaval, dat is haar feestje. Daarnaast is ze gek op haar honden.

Cedy Horijon
Medewerker bedrijfsbureau

Cedy helpt onze klanten met alle vragen en puzzelt met de planning. Met veel humor maakt ze van iedere dag een feest en heeft ze voor alles een oplossing. In haar vrije tijd gezellig chillen met vrienden of is ze te vinden op een leuk festival.

Mandy van Doren
Instructeur

Mandy zie je voornamelijk wanneer je komt voor rijdend transport. Ze is ook veel aan het trainen bij de klant, geeft BHV les, en in de toekomst wellicht nog meer (we houden haar wel bezig). Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin.

Rowan Leenen
Instructeur

Rowan is veelzijdig, je kunt hem overal tegenkomen! Onderhoud blusmiddelen, instructeur heftruck of BHV. Rowan is een echte kameleon, kan zich goed transformeren aan zijn doelgroep. In zijn vrije tijd speelt of kijkt hij graag voetbal.

Ruud Horijon
(Rij)instructeur

Ruud gaat voor het échte werk, smalle straatjes, rotondes, al zijn vaardigheden aanwenden om leerlingen vakkundig te begeleiden en op te leiden voor het groot rijbewijs. Met veel humor, plezier en passie weet hij cursisten te motiveren!

Theo Verdonschot
(Rij)instructeur

Theo is een echte vakspecialist als het gaat over leerlingen vakkundig begeleiden en op te leiden voor het grote rijbewijs. Met veel passie en rust weet hij het vertrouwen van onze cursisten te winnen en een fijne leeromgeving te creëren.

Johan van de Kruijs
(Rij)instructeur
Jos Eggen
(Rij)instructeur
Jo Pilmeyer
(Rij)instructeur
Peter Vermeulen
(Rij)instructeur
Antoin Smits
(Rij)instructeur
Robbie Alewijns
(Rij)instructeur
Hans Kerkmeijer
(Rij)instructeur

Onze doelstelling is een breed programma aan opleidingen en trainingen te kunnen bieden, in een veilige leeromgeving die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk van onze cursisten, maar ook afgestemd op de wettelijk vastgestelde kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van maatwerk, kwaliteit en lokale samenwerking, waarmee wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.

Veiligheid is een cultuur. We hebben onszelf als doel gesteld trainingen te verzorgen gericht op het creëren van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring