Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrachtwagen test

OTC verzorgt interactieve veiligheidstrainingen gericht op de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. De opleidingen vinden plaats in ons moderne, professioneel en volledig indoor trainingscentrum, voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen. Ons ervaren en deskundig team zorgt er voor dat je het maximale rendement uit je trainingen

Veel van deze trainingen worden specifiek voor uw situatie en organisatie op maat gemaakt en kunnen ook bij u op locatie gehouden worden. Desgewenst ook ‘s avonds of op zaterdag. Wij passen ons geheel aan uw bedrijfsvoering aan. Zo behaalt u optimaal rendement uit de trainingen, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers. Na de opleiding / training kan de student online door middel van een account zijn het naslagwerk inzien en het certificaat downloaden.

Titel voor kenmerken

  • Persoonlijk contact
  • interactieve training
  • veilige leeromgeving
  • laagdrempelig

Veiligheidstrainingen

OTC verzorgt interactieve veiligheidstrainingen gericht op de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. De opleidingen vinden plaats in ons moderne, professionele en volledig indoor trainingscentrum, voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen. Ons ervaren en deskundige team zorgt er voor dat je het maximale rendement uit je trainingen bij OTC haalt.

Veel van deze trainingen kunnen specifiek voor uw situatie en organisatie op maat gemaakt worden en kunnen ook bij u op locatie gehouden worden. Desgewenst ook ‘s avonds of op zaterdag. Wij passen ons geheel aan uw bedrijfsvoering aan. Zo behaalt u optimaal rendement uit de trainingen, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers. Na de opleiding / training kan de student online door middel van een account zijn het naslagwerk inzien en het certificaat downloaden.

Onze deskundige en zeer ervaren docenten zijn zeer bekwaam in hun eigen vakgebied. OTC biedt naast de trainingen ook een online leeromgeving aan.

Rij-opleidingen CE

Je CE rijbewijs haal je bij OTC. Wij zijn kleinschalig waarin persoonlijk contact belangrijk is. Voor iedereen wordt de opleiding naar wens op maat samengesteld. Rijden met aanhanger? Wij hebben de combinatie die je zo goed mogelijk klaarstoomt voor het echte werk.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring